Roi de drone pe cerul Americii. „Erau cu adevărat sinistre, parcă ne-ar fi urmărit” / FBI a clasat cazul din lipsă de probe!

Redactor:
Marius Olaru
Roi de drone pe cerul Americii. „Erau cu adevărat sinistre, parcă ne-ar fi urmărit” / FBI a clasat cazul din lipsă de probe!
Roi de drone pe cerul Americii. „Erau cu adevărat sinistre, parcă ne-ar fi urmărit” / FBI a clasat cazul din lipsă de probe! / Sursa FOTO: flickr.com

Roi de drone pe cerul Americii. Și nu o dată, ci de mai multe ori între 2019 și 2020. Și nu într-un loc, ci în trei state din Midwest! „Erau cu adevărat sinistre, parcă ne-ar fi urmărit”, spun martorii. Pentru FBI, însă, nu a fost suficient. Agenții federali au închis cazul cât mai repede. „Lipsă de probe”, s-a scris în raport.

Uluitor, dar nici filmările, fotografiile sau chiar mărturiile polițiștilor nu au contat! Agenții FBI au lăsat să se înțeleagă că totul a fost în închipuirea oamenilor. A miilor care au zărit roiul de drone zburând deasupra capetelor lor.

Ajutor de șerif: „Sunt sigur de ce s-a întâmplat, au fost acolo!”

Un instalator din Fort Morgan, statul Colorado, a povestit cum într-o seară din iarna trecută a zărit cerul brăzdat de zeci, poate chiar sute de drone. Placido Montoya (35 de ani) era în mașină și conducea spre casă de la muncă. Auzise pe mulți vorbind despre drone, dar era pentru prima dată când le vedea deasupra chiar în fața sa!

Erau sinistre, cu adevărat sinistre. Nu ştiu cum să le descriu, dar era de parcă ne-ar fi urmărit – Placido Montoya, martor

Ajutor de șerif, Vince Iovinella spune că a primit peste 30 de apeluri de la oameni care reclamau că au văzut „drone peste tot”. Ulterior, chiar el a zărit o dronă, cu lumini roşii, albe şi verzi. „M-au enervat oamenii care au spus că n-am văzut nimic, pentru că nu e adevărat. Sunt sigur de ce s-a întâmplat în primele zile. Au fost acolo!”.

Drone cu anvergura aripilor de 18 metri!

Aceeași invazie misterioasă a fost văzută și în stalele Nebraska şi Kansas. S-au raportat drone gigant pe cer, unele având anvergura aripilor de 18 metri! Într-o noapte, şeriful din Nebraska a fost cel care a alertat FBI! Numărase personal aproape 50 de drone survolând cerul! Un alt martor, Mike (din Lindon, statul Colorado), a povestit că s-a gândit chiar la un atac cu drone asupra Statelor Unite.

La un an de la aceste incidente, raportul FBI a fost finalizat. Investigația declanșată de agenții federali, în colaborare cu Forțele Aeriene și FAA a arătat că nu există probe care să susțină teoriile emise. „Nu am primit niciun fel informaţii prin care să determinăm ce au văzut exact aceşti oameni şi dacă erau într-adevăr drone sau cine le opera”, au scris în raport agenții FBI.

FOTO EXCLUSIV | Imagini şocante cu blana ursului Arthur, împuşcat de Emanuel de Liechtenstein
De ce a murit, de fapt, Ioan Danciu! Ce au găsit medicii în trupul său...
FOTO. Imaginile momentului cu logodnica lui Ion Ion Țiriac! S-a pozat așa și fanii au...
Mirela Vaida, în stare de șoc! O nouă lovitură din partea atacatoarei! A fost surprinsă...
Asta o va lovi în orgoliu pe Simona Halep! Șanse mari ca antrenorul înlăturat de...
Părerea lui Gigi Becali despre George Simion. Surprinzător ce a putut spune despre liderul AUR
Tatuaje reale, pe durată limitată. Soluţia pentru cei care vor să se tatueze „fără regrete”
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
Fotografia care a stârnit controverse pe Facebook: „Cine a spus că în Poliția Română sunt...
De ce a murit, de fapt, Ioan Danciu! Ce au găsit medicii în trupul său...
Cele patru TEHNICI prin care femeile pot simți mai multă PLĂCERE. Sunt extrem de simple...
Cum și-a vopsit Porsche-ul un tânăr din Târgu-Jiu. Și-a pus și Dubai la număr, ca...
Monica Pop, acuzații GRAVE despre ultima măsură impusă de autorități: ”Categoric, este o discriminare!”
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
A MURIT! Vestea ȘOC a momentului în România
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Ideile de afaceri vin în moduri diferite şi câteodată sunt şi mai ciudate. Cum a...
Inchide