Românul din Irlanda care și-a ucis iubita va fi supus unei expertize psihiatrice

Românul din Irlanda care și-a ucis iubita va fi supus unei expertize psihiatrice
Sursa: Captură YouTube
Publicat: 16/11/2022, 23:04

Andrei Dobra, românul din Irlanda care și-a ucis iubita, tot româncă, va fi supus unei expertize psihiatrice după ce apărătorul său a declarat în fața instanței că ar fi încercat să se sinucidă.

Între timp, familia victimei se pregătește să repatrieze trupul neînsuflețit al acesteia.

Dobra, în vârstă de 33 de ani, originar din Bihor, a fost reținut duminică și mai apoi plasat în arest preventiv în cursul zilei de luni, fiind acuzat de omor. El a ajuns luni în fața unui judecător.

„Când i-am spus că este acuzat de omor, a zis că îi pare rău, că aşa ceva nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată”, a declarat în instanță polițista care l-a reținut pe bărbat.

În fața judecătoarei, Dobra nu a făcut nicio declarație. Avocatul acestuia a solicitat o expertiză psihiatrică pentru că românul ar prezenta semne de automutilare pe corp, informează Adevărul.

Instanța din Irlanda a acceptat cererea

Cererea a fost acceptată de către instanță.

„Clientul meu este de 7 ani în Irlanda şi a lucrat tot timpul. El vorbeşte bine engleza, însă traducătorul ar fi necesar ca să îi traducă expresiile juridice”, a declarat avocatul.

Potrivit aceleiași surse, Andrei Dobra nu a solicitat eliberarea pe cauțiune.

Tânăra, în vărstă de 30 de ani a fost ucisă în apartamentul în care s-a mutat în urmă cu câteva zile, situat în oraşul Ratoath dinCounty Meath. Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate, relatează presa irlandeză.

Potrivit The Irish Mirror, Ioana Mihaela a fost găsită moartă de poliţia irlandeză (Gardaí), în urma unui apel primit pe numărul de urgenţe.

Pe pagina de Facebook a tinerei apar numeroase fotografii alături de logodnicul ei, însoțite de mesaje de dragoste, dar şi sute de mesaje de condoleanţe, între care şi ale familiei. „Drum lin spre cer, sora mea frumoasă. Ai lăsat în urma ta o durere imensă!”, a scris sora ei, Estera

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase