Românul din Norvegia care și-a ucis iubita și a provocat un accident grav pe o autostradă s-a sinucis în închisoare

Românul din Norvegia care și-a ucis iubita și a provocat un accident grav pe o autostradă s-a sinucis în închisoare
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 21/07/2021, 12:05

Românul din Norvegia acuzat că și-a ucis cu sânge rece iubita și apoi a provocat un accident pe o autostradă s-a sinucis în închisoare.

Bărbatul era acuzat că a ucis-o pe Marianne Hanseen, în vârstă de 25 de ani, într-un apartament din Oslo, informează Observator News.

Femeia a fost găsită moartă în dimineaţa zilei de 9 iunie, poliţiştii ajungând la adresă în urma unui accident rutier, după ce o maşină condusă de român a intrat pe contrasens și a lovit o dubă. Practic, polițiștii norvegieni au aflat despre crimă după ce românul a provocat accidentul rutier.

La locul accidentului, polițiștii au descoperit informații care au condus la găsirea femeii decedate într-o locuință din Hellerud.

Șefa Serviciului Omoruri din cadrul Poliției din Oslo, a informat la acea dată că cei doi aveau o relație, dar a refuzat să spună în ce mod a fost ucisă victima.

Românul a murit vineri într-un spital din Oslo

Potrivit jurnaliștilor de la ITromsø, femeia găsită moartă era cetăţean norvegian, iar românul nu avea antecedente penale. Ulterior, în timpul audierilor, tânărul și-a recunoscut faptele. În urma accidentului de pe autostrada E6, niciuna dintre persoanele implicate nu a fost rănită. Au fost doar pagube materiale.

Românul de 30 de ani a murit vineri la spitalul Ullevål, potrivit avocatului acestuia. El fusese internat luni, 12 iulie, după ce a încercat să se sinucidă în celulă.

„Totul este teribil de trist. Nu putea trăi cu ceea ce făcuse”, a declarat apărătorul românului, Cathrine Grøndahl, potrivit publicaţiei VG.

Autoritățile norvegiene nu au oferit până în acest moment detalii suplimentare despre decesul românului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase