Românul „Vegas Dave” a dat lovitura în SUA! David Oancea, milioane de dolari din pariuri sportive și ponturi

Românul „Vegas Dave” a dat lovitura în SUA! David Oancea, milioane de dolari din pariuri sportive și ponturi
Românul „Vegas Dave” a dat lovitura în SUA! David Oancea, milioane de dolari din pariuri sportive și ponturi / David Oancea FOTO: Facebook/ Vegas Dave
Publicat: 03/01/2021, 13:30

David Oancea, supranumit „Vegas Dave”, este un american cu origini mioritice, care a câștigat milioane de dolari din pariuri sportive, ponturi și tranzacționarea unor obiecte sportive râvnite de colecționari.

Vegas Dave are 43 de ani și s-a născut în Michigan, dar tatăl lui este român din Sibiu, care a emigrat în SUA în 1969, scrie digi24.ro. Mama lui David Oancea este o japoneză din Hawaii!

Potrivit Forbes, David Oancea a câștigat peste 5 milioane de dolari doar din pariuri sportive și în 2015 a câștigat 2,5 milioane de dolari, după ce a pariat pe echipa care a câștigat titlul cel mare la fotbal american.

David Oancea nu mai are însă voie acum să parieze, după o decizie a instanței, dar face bani oferind ponturi sportive și vânzând obiecte sportive de colecție.

În august 2020, Vegas Dave a vândut cu 3,9 milioane de dolari un cartonaș cu autograful și poza lui Mike Trout, celebru jucător de baseball. Totul la o licitație online!

„Când am cumpărat acest card, toată lumea a spus că sunt nebun pentru că am cheltuit aproape jumătate de milion pe o bucată de carton”, a spus Oancea.

Cartonașul îl cumpărase anterior cu 400.000 de dolari de la un colecționar din Taiwan.

Vegas Dave e o vedetă pe rețelele de socializare, unde are milioane de admiratori. El se fotografiază deseori cu grămezi de bani și obiecte de lux, alături de iubita lui, fotomodel de profesie.

Americanul cu origini române pariază încă din anul 2000, când și-a anunțat părinții că merge la universitate, dar cu 10.000 de dolari luați cu împrumut a mers la cazinou.

A dat prima lovitură majoră în 2010, când a câștigat 200.000 de dolari cu un singur pariu sportiv.

Mircea Badea, încă o lovitură la pariuri! Ce sumă a câștigat jurnalistul de la Antena 3

Mircea Badea a dat lovitura, din nou, la pariuri sportive. Celebrul prezentator a câștigat aproape 1.700 de lei, în condițiile în care, după ce a plasat biletul, nu era deloc încrezător.

Mircea Badea, cunoscutul prezentator de la Antena 3, și-a rotunjit, miercuri, conturile cu 1.680 lei. A mizat pe o partidă de baschet, care i-a adus un câștig deloc de neglijat.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase