Scandal monstru în Casa Regală britanică! Prințul Charles și Harry s-au certat ca la ușa cortului în ziua morții Reginei Elisabeta!

Scandal monstru în Casa Regală britanică! Prințul Charles și Harry s-au certat ca la ușa cortului în ziua morții Reginei Elisabeta!
Scandal monstru în Casa Regală britanică! Prințul Charles și Harry s-au certat ca la ușa cortului în ziua morții Reginei Elisabeta! / Sursa FOTO: Screenshot
Publicat: 23/09/2022, 15:37

Casa Regală a Marii Britanii nu s-a dezmințit nici în ultimele clipe de viață ale Reginei Elisabeta a II-a. Chiar în ziua morții suveranei, între fiul ei, pe atunci prințul moștenitor Charles, și nepotul Harry, duce de Sussex, a izbucnit un scandal uriaș. Cei doi, tată și fiu, s-au certat ca la ușa cortului, cu vorbe grele aruncate dintr-o parte într-alta!

Potrivit The Sun, care citează surse din anturajul familiei regale britanice, Harry a refuzat să ia cina cu tatăl și cu fratele său, William, în ziua în care regina Elisabeta a II-a a murit.

Motivul? Noul rege i-a interzis lui Meghan Markle, soția lui Harry, să vină la Balmoral, în ziua decesului!

Regele Charles, la cuțite cu fiul său

Cum era și firesc, ducele de Sussex a insistat ca soția lui să i se alăture, mai cu seamă că toată familia a mers la Balmoral ca să-și ia rămas bun de la regină. Însă William și tatăl său s-au grăbit să plece spre palatul din Scoția și nu l-au mai așteptat pe Harry, căruia în schimb i s-a transmis că Meghan nu are ce căuta acolo și ar fi mai bine să rămână la Londra!

Cererea lui Charles l-a scos din sărite pe Harry, scrie The Sun, care a și pierdut avionul ce i-a dus pe William și unchii lor, prinții Andrew și Edward, în Scoția. Astfel, Harry a ratat și șansa de a-și lua rămas bun de bunica sa.

Ajuns într-un târziu la Balromal, ducele de Sussex a fost atât de supărat încât a refuzat să ia masa cu Charles, William și Camilla în seara respectivă. Ba, mai mult, a cinat cu ducele de York și contele și contesa de Wessex.

„A fost o insultă nepoliticosă. Și a părăsit Balmoral cu prima ocazie pentru a prinde primul zbor comercial înapoi la Londra”, a spus o sursa.

Meghan, alături de Harry la înmormântare

A doua zi de dimineață, ducele de Sussex a fost primul care a plecat de la castelul Balmoral spre Aberdeen. Acolo, el a fost zărit îmbarcându-se într-o cursă de linie a British Airways către Londra.

Chiar dacă nu a fost primită la Balmoral, Meghan Markle a mers lângă soțul ei la înmormântarea Reginei. În timpul slujbelor de doliu și rămas bun, ea a fost alături de Harry, iar experții în limbajul corporal au analizat comportamentul cuplului în detaliu, precum și interacțiunea acestora cu alți membri ai familiei regale.

Din câte speculează presa tabloidă din Regatul Unit, Meghan și Harry ar fi supărați și fiindcă Regele Charles refuză să le ofere copiilor lor titlurile de prinț și prințesă.