Cea mai nouă teorie conspirativă: „Prinții William și Harry au o soră secretă, care e adevărata moștenitoare a tronului Marii Britanii”

Cea mai nouă teorie conspirativă: Prinții William și Harry au o soră secretă, care e adevărata moștenitoare a tronului Marii Britanii
foto; youtube.com
Publicat: 21/09/2022, 10:44

O teorie a conspirației din SUA susține că Prinții William și Harry ai Marii Britanii au o soră secretă, mai mare decât ei, care, dacă va fi vreodată identificată, va moșteni tronul de la Regele Charles.

Teoria conspirației susține că Prințul William nu va fi moștenitorul tronului, deoarece are o soră mai mare.

La vârsta de 19 ani, Prințesa Diana ar fi fost dusă la ginecolog chiar de Regina Elisabeta a II-a, pentru a se asigura că-i va oferi lui Charles un fiu moștenitor la tron.

În timpul testelor, ovulele Dianei ar fi fost prelevate și fertilizate cu sperma lui Charles.

Povestea bizară susține că Diana și Charles s-au logodit de abia după realizarea testelor.

Potrivit teoriei incredibile, un „medic fără scrupule” a păstrat unul din ovulele Dianei, pe care l-a implantat în corpul soției sale, fără ca aceasta din urmă să știe acest lucru.

Legenda „bebelușului regal”

Astfel, femeia adevenit mama-surogat a „bebelușului regal”, primul născut biologic al cuplului Charles-Diana, care, potrivit Legii de Succesiune la Coroană din 2013, ar deveni moștenitor al tronului.

Presupusul bebeluș s-a născut în octombrie 1981, la 10 zile după ce Charles și Diana s-au căsătorit, în 29 iulie.

William s-a născut 8 săptămâni mai târziu, în 21 iunie 1982, la Spitalul St. Mary, Paddington, în Aripa Lindo.

Fata, care acum ar avea 38 de ani, ar purta numele Sarah. Aceasta ar semăna izbitor cu Prințesa Diana și, după moartea părinților ei, într-un accident rutier, ar fi descoperit că este, de fapt, produsul unei fertilizări in vitro (FIV).

Femeia susține că, atunci când a încercat să afle originea embrionului donat, a primit mesaje de amenințare cu moartea.

Îngrozită de cele întâmplate, potrivit „legendei urbane”, aceasta a emigrat în SUA, scrie Daily Star.

O altă teorie a conspirației: „Sicriul a fost gol!”

Actorul scoțian Douglas Henshall, în vârstă de 56 de ani, s-a confruntat cu reacții severe pe rețelele de socializare, după ce a susținut că sicriul Reginei Elisabeta a II-a este gol.

Ideea sa e că decizia  ar ține de măsurile de securitate, nu din alt motiv, și nu a pus la îndoială niciodată decesul suveranei.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase