SCENE VIOLENTE în Belgia. Un tânăr de culoare este ARUNCAT pe șinele de cale ferată un individ agresiv

Redactor:
Silviu Bănilă
Un tânăr de culoare, în vârstă de 15 ani, a fost atacat și aruncat pe șinele de cale ferată de către trei adulți, în Flandra, Belgia. Agresorii au avut însă surpriza ca victima să riposteze într-un mod neașteptat.

Leroy Abraham aștepta trenul în gara Aarschot, alături de sora lui mai mare și fratele mai mic, în august 2018, când a fost atacat de un bărbat și două femei, scrie Daily Mail.

foto: captură youtube.com

În imaginile incredibile se vede cum individul de 35 de ani, Jonas V., îl împinge pe Leroy pe șinele de cale ferată – care nu se lasă însă intimidat și îi aplică o corecție agresorului mai în vârstă.

foto: captură youtube.com

După o discuție tensionată, Jonas V. îl aruncă pe Leroy de pe peron. „Când am căzut pe șine, mi s-a oprit inima o secundă, nu știam dacă vine sau nu trenul. M-am temut că o să mor”, a declarat Leroy.

În momentul în care încearcă să revină pe peron, bărbatul de 35 de ani îl impinge pe Leroy și între cei doi se iscă o bătaie în toată regula.

Confruntarea între Jonas V. și Leroy durează câteva secunde, până când două femei îi sar în apărare. O altă femeie sare pe șine, sora mai mare a lui Leroy, pentru a ajuta la aplanarea conflictului. Presa locală a scris că și aceasta a fost jignită de indivizii rasiști și mai mult, aceștia au agresat-o fizic.

foto: captură youtube.com

Bătaia generală este oprită în cele din urmă de angajații gării. Jonas V a fost arestat la scurt timp și acuzat de agresiune rasistă. Jurnaliștii locali mai scriu că Jonas V are un cazier bogat și era eliberat condiționat când l-a atacat pe adolescentul de 15 ani.

În trecut, agresorul de 35 de ani a furat 50 de euro de la o femeie oarbă, la un cash point și a împins o bătrână de pe bicicletă, când aceasta l-a surprins consumând alcool în dreptul unui supermarket.

Inchide