Spania: Un bărbat a fost ucis în timpul unei curse tradiționale cu tauri

Spania: Un bărbat a fost ucis în timpul unei curse tradiționale cu tauri
Publicat: 31/10/2021, 18:10

Un bărbat de 55 de ani a fost ucis de un taur. De asemenea, alți doi tineri au fost răniți în timpul unor spectacole tradiționale.

Evenimentele s-au produs sâmbătă, 30 octombrie, în două localități din provinciile Castellón și Valencia, din Spania. Bărbatul care a murit se afla în Onda.

Coarnele taurului l-au lovit în coapsă, în zona inghinală, și i-au străpuns artera femurală, făcându-l să piardă mult sânge. Victima a fost lovită și la cap și a avut un traumatism cranio-cerebral. A suferit două stopuri cardio-respiratorii. După ce a fost transportat la spital, medicii au reușit să îl resusciteze, însă, în cele din urmă, a murit. Din nefericire, bărbatul nu a răspuns la ultimele manevre de resuscitare cardio-pulmonară efectuate de cadrele medicale, scrie Las Provincias.

În plus, în localitatea La Pobla de Farnals, un tânăr de 25 de ani a fost rănit de taur și și-a pierdut cunoștința. Băiatul a fost dus la Spitalul Clinic, dar s-a stabilit că nu a suferit o rană gravă la cap.

Un alt bărbat (36 de ani) a suferit o rană la picior, în aceeași localitate. Acesta a fost transferat Spitalul Clinic, unde a fost internat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase