Tânăr român omorât în bătaie în Anglia. Rudele nu își explică ce s-a întâmplat

Tânăr român omorât în bătaie în Anglia. Rudele nu își explică ce s-a întâmplat
Publicat: 12/05/2017, 16:48
Actualizat: 20/05/2017, 18:27

Polițiștii din Kent au deschis o anchetă după ce duminică dimineață, în localitatea Tovil a fost găsit trupul neînsuflețit al unui tânăr de 21 de ani. În urma rezultatelor preliminare ale medicilor legiști s-a dovedit că tânărul a murit după ce a fost lovit în repetate rânduri.

Băiatul este din Iași, absolvise liceul vara trecută și plecase în Anglia pentru că acolo lucra mama sa. În ultima vreme însă, Răzvan Sîrbu ar fi locuit într-un cort și nu avea serviciu, potrivit presei locale.

Anchetatorii din sud-estul Angliei încearcă să afle ce s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute, la marginea orașului Tovil, de lângă Kent, în sud-estul Angliei.

Presa locală scrie că duminică dimineață a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane fără adăpost. Raportul preliminar al medicilor legiști arată că tânărul de 21 de ani a fost băutut până când a rămas fără suflare.

Băiatul terminase liceul „I.C. Ștefănescu” din Iași vara trecută, la specializarea tehnician gastronomie.

„Răzvan mi-a fost elev din clasa a 10-a, a venit prin transfer de la o altă școală. A avut o personalitate destul de puternică, un copil liniștit, cu dorința de a învăța, relativ izolat la un moment dat, își făcea greu prieteni. M-a impresionat peste măsură acest eveniment, dat fiind că mă așteptam să îi fie bine odată ce a terminat clasa a XII-a. Așteptam lucruri frumoase. Își dorea să își continue studiile, să meargă în străinatate, să câștige mai bine. Am bănuit că va pleca, dat fiind că și mama pleca frecvent în străinatate”, a declarat corespondentului Mediafax, Monica Popa, fosta dirigintă a lui Răzvan.

Răzvan a locuit în ultimii ani cu bunica sa, care este în stare de șoc de când a auzit că singurul nepot a murit în Anglia. Femeia spune că Răzvan a plecat toamna trecută prima dată în Anglia, acolo unde era și mama lui. A lucrat pentru o perioadă, iar din cauza neînțelegerilor cu mama sa s-a întors în România.

„Sâmbătă am avut nuntă, că mi s-a însurat băiatul și duminică am aflat ce s-a întâmplat nepotul. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, a fost plecat cu maică-sa, după a plecat cu un prieten. Nu știu dacă lucra, nu știu ce făcea acolo. Era singurul nepot”, a povestit bunica băiatului.

Vecinii spun că Răzvan era un tânăr respectuos și că nu pot să își explice ce s-a întâmplat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase