Trei persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă în SUA: „Ne-am trezit cu o roată lângă pat”

Trei persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă în SUA: Ne-am trezit cu o roată lângă pat
Sursa FOPTO: Twitter
Publicat: 05/10/2022, 21:28
Actualizat: 05/10/2022, 21:30

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă în statul american Minnesota. Toate cele trei persoane aflate la bordul aeronavei au decedat, proprietarul locuinței și soțai sa au scăpat însă teferi, potrivit autorităților locale.

Departamentul de poliție din orașul american Hermantown a anunțat că avionul s-a prăbușit peste etajul al doilea al unei case, sâmbătă seara, înainte de a cădea în curtea din spatele proprietății.

Proprietarul casei și soția sa, care se aflau la domiciliu în momentul accidentului, au scăpat ca prin minune. Nu același noroc l-au avut însă pasagerii avionului, care au murit pe loc.

Polițiștii au reușit să identifice toate cele trei victume aflate la bordul aeronavei prăbușite. Aceștia se numeau Alyssa Schmidt, în vârstă de 32 de ani, fratele ei Matthew Schmidt, de 31 de ani, și pilotul Tyler Fretland, 32 de ani, informează The Guardian.

Rămâne neclar însă ce a cauzat prăbușirea avionului. Într-un interviu pentru Minnesota Public Radio, Jason Hoffman, unul dintre supraviețuitori, a spus că în momentul impactului el și soția lui se aflau în pat.

„Nu am prea putut vedea nimic din cauza prafului. Am reușit să iau o lanternă de lângă pat și primul lucru pe care l-am văzut a fost o roată a unui avion care stătea la capătul patului nostru. Atunci ne-am uitat afară și am observat că toată jumătatea din spate a casei noastre dispăruse”, a spus Hoffman.

El a mai declarat că a răsuflat uşurat că el, soţia sa şi pisica lor nu au fost răniţi fizic, dar că a fost devastat de cele trei persoane decedate în accident.

În imaginile postate pe Twitter, se poate vedea o gaură imensă în acoperișul casei și resturi împrăștiate în curte în dimineața de după accident.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase