Trump: „Escroaca Hillary Clinton este cea mai mare ratată din toate timpurile”

Trump: „Escroaca Hillary Clinton este cea mai mare ratată din toate timpurile
Publicat: 19/11/2017, 08:19
Actualizat: 25/03/2019, 22:16

„Escroaca Hillary Clinton este cea mai mare ratată din toate timpurile. Pur și simplu nu se poate opri, ceea ce este un lucru bun pentru Partidul Republican. Hillary, mai bine ai continua cu viața ta și mai încearcă peste trei ani!”, a declarat Donald Trump sâmbătă prin Twitter. Nu este prima dată când liderul de la Casa Albă evocă ironic ideea unei noi candidaturi a lui Hillary Clinton. În octombrie, Donald Trump exprima speranța că Hillary Clinton va candida și în anul 2020, pentru a o învinge din nou: „Am fost întrebat de curând dacă escroaca Hillary Clinton intenționează să candideze în 2020. Răspunsul meu a fost: «Sper că da»”.

Afirmațiile făcute sâmbătă de Donald Trump sunt o reacție la interviuri acordate vineri de Hillary Clinton, care a contestat legitimitatea scrutinului prezidențial din 2016 și a exprimat surprindere că Donald Trump nu a fost acuzat deloc recent de hărțuire sexuală ori de intimidarea adversarilor politici.

„Nu pot înțelege cum a reușit să scape de atâtea ori după seria de atacuri, insulte și comportamente care i-au permis să câștige scrutinul prezidențial”, a spus Hillary Clinton. Fostul secretar de Stat a afirmat că Donald Trump „a făcut de rușine Președinția” SUA. „Nu mă gândeam că va fi atât de rău cum este acum”, a subliniat Hillary Clinton într-un interviu acordat postului de radio WABC, contestând politicile liderului de la Casa Albă.

În campania electorală din anul 2016, Donald Trump a negat acuzații de hărțuire sexuală făcute de câteva femei în interviuri acordate cotidianului The New York Times.

Într-un interviu difuzat vineri de revista Mother Jones, Hillary Clinton a contestat legitimitatea scrutinului prezidențial desfășurat în SUA în anul 2016 și a cerut constituirea unei comisii independente pentru evaluarea impactului pe care l-au avut ingerințele Rusiei, numindu-l pe președintele Donald Trump „naiv” și „marionetă” a Moscovei.