Trump, în mijlocul unui nou scandal sexual. Detaliile oferite de un fost model Playboy

Trump, în mijlocul unui nou scandal sexual. Detaliile oferite de un fost model Playboy
Publicat: 23/03/2018, 08:38
Actualizat: 17/04/2018, 00:50

McDougal, în vârstă de 46 de ani, susține că l-a întâlnit pe Trump în 2006 la reședința proprietarului revistei Playboy, apoi l-a însoțit pe miliardar în clădirea Trump Tower. La acea vreme, Trump era căsătorit de aproape doi ani cu modelul sloven Melania Knauss.

„Vă pot spune că ne-am văzut cel puțin de cinci ori pe lună, chiar mai mult. După ce am fost intimi, a încercat să mă plătească și nu am știut cum să reacționez la asta. Nu știu ce privire am avut, dar probabil a fost foarte tristă. I-am răspuns că nu sunt genul acela de femeie. Apoi el a spus . M-a rănit că m-a privit astfel. Nu știu dacă a mai fost și cu alte femei la acea vreme, dar eu credeam că sunt singura”, a spus Karen McDougal într-un interviu pentru CNN.

Întrebată de către jurnalistul Anderson Cooper dacă regretă această situație față de Melania Trump, McDougal a răspuns: „Ce poți să spui în afară de ? Nu aș fi vrut să fiu în locul ei. La un moment dat, mă simțeam atât de vinovată. Era ceva care săpa înăuntrul meu”.

Fostul model Playboy susține că președintele SUA a complimentat-o deseori comparând-o cu fiica lui cea mai mare, Ivanka Trump.

„Mi-a spus că sunt frumoasă ca ea și că sunt o fată inteligentă. A făcut destule comparații. Am auzit multe despre ea”, a mai spus McDougal pentru CNN.

Casa Albă a emis un comunicat în care respinge declarațiile lui Karen McDougal ca fiind neadevărate. Donald Trump nu a comentat deocamdată acest subiect.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase