Trupa Kelly Family și-a anulat concertul de Crăciun de la Halle, la doar două minute după ce începuse. Un spectator a murit

Trupa Kelly Family și-a anulat concertul de Crăciun de la Halle, la doar două minute după ce începuse. Un spectator a murit
Trupa Kelly Family, concert anulat/ Sursa FOTO: Twitter
Publicat: 03/12/2022, 19:04
Actualizat: 03/12/2022, 19:06

Trupa americană Kelly Family și-a anulat concertul de pe Arena OWL din orașul german Halle, la doar două minute după ce începuse, în urma unei tragedii. Un spectator a murit după ce s-a prăbușit și a fost resuscitat zeci de minute.

„Concertul de Crăciun” al americanilor de la Kelly Family începuse vineri seară în fața a 4.500 de fani la ora 19:10, dar după doar două minute muzica s-a oprit brusc, relatează Westfalen Blatt.

„Din cauza unei urgențe medicale în rândul publicului, concertul nostru trebuie întrerupt”, a explicat Patricia Kelly, înainte ca muzicienii să se retragă de pe scenă.

Pramedicii s-au luptat pentru viața bărbatului timp de aproximativ 35 de minute înainte de a fi dus la ambulanță, mai transmite sursa citată.

După încă 25 de minute, Patricia, Jimmy și John au intrat pe scenă, vizibil supărați, și au anunțat că reprezentația va fi anulată.

„Din păcate, bărbatul a decedat. Ne rugăm pentru el și pentru familia lui. Nu putem avea o petrecere pe scenă astăzi. În 50 de ani de muncă, nu ni s-a întâmplat niciodată așa ceva”, a spus Patricia.

În urma acestui incident, concertul de la Halle a fost anulat definitiv, în schimb, muzicienii au promis tuturor fanilor că biletele vor putea fi schimbate gratuit cu bilete la alte locații în care vor concerta. Kelly Family este în turneu în Germania cu spectacolul de Crăciun până pe 29 decembrie 2022, potrivit Libertatea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase