• Publicat:
Internațional

Un adolescent român a murit într-un oraș american, alături de doi prieteni, după o simplă farsă. Sute de oameni s-au adunat să-și ia rămas bun de la Jacob

Un adolescent român a murit într-un oraș american, alături de doi prieteni, după o simplă farsă. Sute de oameni s-au adunat să-și ia rămas bun de la Jacob
Sute de oameni s-au adunat la Biserica Creștină Crossroads, din Corona, California, pentru a-și lua rămas bun de la trei tineri de 16 ani, care au murit în urma unui teribil accident rutier, după ce au făcut o farsă nevinovată. Printre adolescenții decedați se numără și unul de origine română.

Jacob Ivașcu, Drake Ruiz și Daniel Hawkins au fost omagiați de prieteni și familii, scrie losangeles.cbslocal.com.

„Erau tineri, cei mai buni prieteni”, a declarat unchiul lui Jacob Ivașcu, Paul Mureșan. „De nedespărțit, plini de viață și gata să ia lumea prin surprindere”.

În urmă cu o săptămână, cei trei tineri au murit în urma unui accident rutier, după ce au intrat cu mașina într-un copac.

Un vecin de 42 de ani, Angurag Chandra, a fost acuzat de uciderea tinerilor, pe care i-a urmărit cu mașina, după o farsă nevinovată. Familiile tinerilor morți au spus că băieții jucau „ding dong ditch”, un joc aparent inofensiv, care presupune să sune la soneriile de la ușile vecinilor.

Poliția precizează că Chandra s-a răzbunat după ce adolescenții au sunat la ușa lui. Dar familiile lui Drake, Daniel și Jacob spun că vor dreptate, nu răzbunare.

„Am văzut ce e mai bun și mai rău în umanitate”, a spus Mureșan.

Drake era donator de organe și mama lui, Debbie Ruiz, spune că o parte din fiul ei va „trăi” în alți oameni. Funeraliile private au avut loc miercuri seară, la Biserica Evanghelică Northpoint.

FOTO: CBS

Inchide