Un afgan de 17 ani, atac într-un tren din Germania. 4 răniți, 3 în stare critică

Redactor:
Mihai Draghici
Un afgan de 17 ani, atac într-un tren din Germania. 4 răniți, 3 în stare critică
Un afgan de 17 ani, atac într-un tren din Germania. Bilanț: 4 răniți, 3 în stare critică.14 persoane, în stare de șoc. Poliția l-a ucis pe atacator.

UPDATE: Autorul atacului comis în Germania a fost un cetățean afgan în vârstă de 17 ani, care a folosit un cuțit și un topor, rănind patru persoane, dintre care trei sunt în stare critică, anunță Ministerul de Interne al landului Bavaria, precizând că alte 14 persoane sunt în stare de șoc.

Adolescentul afgan a încercat să atace 18 persoane cu un topor și cu un cuțit. Ministerul de Interne din Bavaria a comunicat că au fost rănite patru persoane, dintre care trei sunt în stare critică. Alte 14 persoane sunt în stare de șoc.

Tânărul de 17 ani de origine afgană a încercat să fugă de forțele de ordine după ce atacase pasagerii trenului, dar a fost împușcat mortal de poliție, informează publicația Süddeutsche Zeitung.

Atacul a avut loc luni seară într-un tren regional care circula între localitățile Treuchtlingen și Würzburg, în centrul Germaniei.

Un individ a atacat pasagerii trenului cu un topor.

Autorul atacului a fost împușcat de poliție. Potrivit unor surse, agresorul ar fi decedat.

Conform agenției DPA, unii dintre răniți sunt în stare critică.

Poliția germană a confirmat incidentul, precizând că au fost rănite cel puțin zece persoane, trei fiind în stare critică.

Nu există informații despre starea agresorului și nici despre motivele acestuia.

Inchide