Motivul incredibil pentru care un bărbat a lovit o asistentă medicală care făcea vaccinuri anti-Covid. „A părut să fie șocat”

Motivul incredibil pentru care un bărbat a lovit o asistentă medicală care făcea vaccinuri anti-Covid. „A părut să fie șocat”
Sursa foto: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 22/09/2021, 23:25

Un bărbat din orașul canadian Quebec e acuzat că a lovit o asistentă medicală dintr-o farmacie pentru că i-ar fi vaccinat anti-Covid soția fără acordul lui. Acesta este căutat acum de polițiști.

Acesta i-ar fi dat un pumn în față asistentei în biroul unei farmacii din orașul Sherbrooke, acolo unde aceasta se ocupa de vaccinarea împotriva coronavirusului, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției din provincia canadiană Quebec, potrivit Reuters.

„Suspectul nostru s-a dus direct în birou și a început să țipe la asistentă. Bărbatul a părut să fie șocat de faptul că soția sa a fost vaccinată în farmacie «fără autorizația sa» și a lovit-o pe asistentă în față”, a spus purtătorul de cuvânt.

Pentru moment, nu se știe dacă agresorul este împotriva vaccinărilor, dar nici dacă femeia chiar a fost imunizată în respectiva farmacie.

Experții în sănătate avertizează că, de la începutul campaniilor de vaccinare – la nivel global – asistentele medicale s-au confruntat în dese rânduri cu situații de agresiune.


CITEȘTE ȘI:


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase