Un celebru actor a murit în timp ce se afla pe platourile de filmare

Un celebru actor a murit în timp ce se afla pe platourile de filmare
Foto: Twitter
Publicat: 04/08/2021, 12:28

Jay Pickett, un cunoscut actor de la Hollywood, a murit în timp ce se afla pe platoul de filmare. Actorul avea 60 de ani și ar fi suferit un infarct. Filma o scenă pentru cel mai nou film, „Treasure Valley”, în care este actor, scenarist și producător. Este cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în seriale de genul soap-opera sau filme Western.

Potrivit USA Today, actorul a murit timp ce era pe un cal și aștepta să filmeze o scenă.

„Am pierdut un prieten bun, iar lumea a pierdut o persoană extraordinară. Jay Pickett a hotărât să plece călărind înspre Ceruri. Jay a murit ȋn timp ce se afla călare pentru filmul Treasure Valley ȋn Idaho. Așa cum face un cowboy adevărat!”, a scris actorul și producătorul Jim Heffel.

Jay Pickett a jucat în „Desperate Housewives”, „Dexter” sau „NCIS: Los Angeles”.

„Inimile noastre sunt rupte și ne întristăm pentru familia sa”

„Mulți dintre voi ați auzit deja de tragedia care s-a întâmplat acum două zile. Jay Pickett, omul nostru principal, scriitorul, producătorul și creatorul acestui film a murit brusc în timp ce ne pregăteam să filmăm o scenă. Nu există nicio explicație oficială pentru cauza morții sale, dar se pare că a fost un atac de cord. Toți cei prezenți au încercat cât de mult au putut să-l țină în viață. Inimile noastre sunt rupte și ne întristăm pentru familia sa, care este atât de devastată de această tragedie șocantă.

După cum știm mulți dintre noi, Jay a fost un om incredibil. Era bun, dulce și generos. A fost unul dintre cei mai buni actori cu care am lucrat vreodată și a fost o onoare să colaborez cu el. Toți cei care l-au întâlnit, chiar și pentru cel mai scurt moment, i-au putut simți căldura, spiritul minunat. Este dificil să găsești cuvintele chiar acum pentru a spune mai multe. Prietenii săi cei mai apropiați au spus că a fost foarte fericit făcând Treasure Valley și speranța mea este că a fost cu adevărat. Făcea ceea ce-i plăcea: actorie, călărit pe cai, făcând filme. Și era magnific.”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook „Treasure Valley”.