Un copil de nouă ani a fost VÂNDUT de părinții lui unor pedofili pe piața neagră

Un copil de nouă ani a fost VÂNDUT de părinții lui unor pedofili pe piața neagră
Un cuplu din Germania a fost condamnat marți la 12 ani de închisoare, după ce și-a vândut fiul pedofililor pe piața neagră folosind rețeaua online dark net, relatează BBC.

O Curte de Justiție din sudul Germaniei a condamnat-o pe mama copilului la 12 ani și șase luni de închisoare. Partenerul acesteia, tatăl vitreg al copilului, a primit o pedeapsă de 12 ani de închisoare.

Berrin Taha și Christian Lais sunt cetățeni germani care locuiau în orașul Staufen, în apropiere de Freiburg. Cuplul a fost condamnat pentru viol, abuz, prostituție forțată și distribuire de pornografie infantilă.

Copilul avea nouă ani la începutul procesului, în luna iunie. În urma procesului, acesta a fost plasat în grija asistenților sociali.

De asemenea, un spaniol a fost condamnat la zece ani de închisoare deoarece l-a abuzat sexual în mai multe rânduri pe copil.

Un videoclip arată cum minorul este abuzat sexual și cum suferă din cauza umilințelor verbale și a înjurăturilor. De asemenea, în imagini se poate vedea că băiatul este legat. Cei doi au abuzat băiatul pe o perioadă de cel puțin doi ani.

Cuplul trebuie să plătească 42.500 de euro pentru daunele cauzate băiatului și unei fete de trei ani, care a fost de asemenea abuzată de aceștia.

Potrivit presei germane, autoritățile de asistență pentru copii din statul Baden-Württemberg au fost foarte criticate pentru că nu au reușit să oprească abuzurile cuplului.

Băiatul a fost luat din familie de către asistenții sociali, dar a fost înapoiat la scurt timp.

Dark net este o rețea care face parte din internet, dar nu poate fi găsită de motoarele de căutare obișnuite.

Foto: Captură

Inchide