Un elicopter a lovit un zgârie-nori din New York: O persoană a fost rănită – VIDEO

Un elicopter a lovit un zgârie-nori din New York: O persoană a fost rănită - VIDEO
Publicat: 10/06/2019, 21:48

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat că este foarte posibil ca pilotul să fi încercat o aterizare de urgență pe acoperișul clădirii. În urma impactului s-a produs un incendiu, pe care pompierii au reușit să îl controleze, a mai spus guvernatorul, citat de CBS.

„Din primele informații, se pare că elicopterul a aterizat forțat, a aterizat de urgență pe acoperișul clădirii. S-a produs și un incendiu în momentul în care acesta a atins acoperișul. Persoanele care se aflau în clădire au declarat că au simțit cum clădirea se mișcă. Departamentul de Pompieri consideră că incendiul este sub control. Există posibilitatea să existe victime printre persoanele de la bordul elicopterului. (…) Persoanele din clădire nu au fost rănite”, a declarat Cuomo.

Doi oficiali locali au declarat că la bordul elicopterului se afla o persoană, care a fost rănită. Una dintre cauzele care ar fi putut duce la producerea acestui incident ar putea fi ceața.

Andrei Văcaru
Andrei Văcaru a absolvit studiile de licență la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării în anul 2013, dar și un master în Comunicare în cadrul aceleiași facultăți, în 2015. A lucrat, începând din 2013, în cadrul agenției citeste mai mult