Un tată este judecat că și-a omorât fiica, după ce a lovit-o cu mașina. Fata, de 19 ani, a decedat la scurt timp după impact

Un tată este judecat că și-a omorât fiica, după ce a lovit-o cu mașina. Fata, de 19 ani, a decedat la scurt timp după impact
Sursa foto: Facebook
Publicat: 27/01/2022, 10:50
Actualizat: 27/01/2022, 11:20

Un bărbat de 44 de ani, care a fost acuzat că și-a ucis fiica adolescentă, pe care a lovit-o cu mașina duminica trecută, a ajuns în fața instanței, unde este judecat pentru crimă. În accident, care  a avut loc destul de aproape de casa bunicii, într-un oraş din Anglia, fata a fost grav rănită și a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Nigel Malt, un bărbat de 44 de ani, este acuzat că și-a lovit fiica, Lauren Malt, de 19 ani, cu mașina, lângă o zonă de joacă din West Winch, lângă Kings Lynn, un oraș din comitatul Norfolk. Din informațiile preluate de Daily Mail, tragedia s-a petrecut la aproximativ 45 de metri de casa bunicii tinerei.

Nigel Malt a ajuns, miercuri, în faţa instanţei într-o audiere de patru minute, în care doar și-a confirmat numele, adresa și data nașterii, la Curtea de Magistrați din Norwich. În fața judecătorului a venit șchiopătând vizibil cu un picior. Bărbatului nu i s-a cerut să depună o pledoarie, după ce i s-a spus că a fost acuzat de uciderea lui Lauren. El a fost asrestat preventiv şi urmează să se prezinte din nou în faţa unui judecător.

Bărbatul a fost reținut după ce, duminică seara, polițiiștii au răspuns la un apel de urgență, pentru disturbarea liniștii publice, în zona unde a avut loc accidentul. Lauren Malt, lovită cu mașina, avea traumatisme severe în zona pieptului și abdomenului și a fost declarată moartă la scurt timp după internare.

Un ultim omagiu

Tatăl, care a dus-o cu mașina la urgențe, a fost inițial arestat la spital cu suspiciunea de crimă, conducere sub influența alcoolului și cauzatoare de moarte. El a fost pus sub acuzare marți seara.

Avocatul său, Michael Cole, a descris audierea de miercuri drept o formalitate, precizând că sunt 46 de pagini cu dezvăluiri, dar sunt în așteptare mult mai multe.

Poliția a spus că a fost chemată pentru un raport de perturbare a liniştii publice, dar și pentru că oamenii legii fuseseră anunţaţi că o adolescentă a fost lovită de o mașină, chiar înainte de ora 19:30, duminică. Tânăra a fost declarată moartă la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Prietenii i-au adus un ultim omagiu tinerei, prin mesaje postate pe rețelele de socializare. „Tu, dragul meu înger, ai fost lumea pentru mine și îmi pare atât de rău că ai plecat. Încă nu îmi vine să cred”. „Stânca mea. Cea mai bună prietenă. Aveam atât de multe planuri, dar acum ne despărțim. Îmi va fi dor de tine tot timpul, iubirea mea”, a scris un prieten. „Era amuzantă și și amabilă și drăguță. Îmi va fi atât de dor de ea”, a scris un alt prieten. Apropiații o descriau drept o tănără politicoasă și agreabilă. „Avea o inimă de aur. Zboară la cer, îngerul meu”, a transmis un alt prieten.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina Prundea a debutat în presa regională, la „Evenimentul Zilei de Transilvania”, la finalul anului citeste mai mult