„Varianta optimistă este războiul nuclear!”, declarația șocantă a principalului propagandist al lui Putin

„Varianta optimistă este războiul nuclear!”, declarația șocantă a principalului propagandist al lui Putin
Sursă foto: Rossiya 1/captură video
Publicat: 04/04/2022, 15:03

Vladimir Soloviov, cel mai important propagandist al regimului de la Kremlin, a făcut o declarație șocantă duminică seară, la principalul post de televiziune de la Moscova, Russia 1. Jurnalistul a spus direct că în acest moment „varianta optimistă este războiul nuclear!”, pentru țara sa.

Rusia are două scenarii în confruntarea sa cu lumea, a spus Soloviov. El a numit  scenariul unui război nuclear drept „optimist”, informează Observatorul.

Soloviov și invitații din emisiunea sa au discutat despre „succesul” armatei ruse în războiul împotriva Ucrainei, precum și reacția lumii întregi la crimele de război ale Federației Ruse împotriva poporului ucrainean.

Pe scurt, avem două opțiuni. Prima este optimistă: război nuclear, întreaga lume este în ruine!”, a spus Soloviov.

Propagandist rus: „Marea Depresiune va părea un lucru mărunt”

Vladimir Soloviov a adăugat că a doua variantă ar avea „consecințe pesimiste”.

Nivelul crizei economice din lume este de așa natură încât Marea Depresiune va părea un lucru mărunt!”, a spus Soloviov. Anterior, propagandiştii de la Kremlin au ameninţat cu atacul Rusiei asupra ţărilor NATO.

Joi, 10 partie, același talkshow de propagandă rusă intitulat „Serile cu Vladimir Soloviov”, difuzat de postul TV de stat Rossiya-1, a propus extinderea invaziei Rusiei dincolo de granițele Ucrainei. De asemenea, s-a discutat despre posibilitatea unui atac nuclear, cu referire la o comedie militară rusă, scrie portalul independent de jurnalism Euro Maidan Press.

„Cel mai important este că în niciun caz nu ne putem opri la jumătate. Să lăsăm Liovul altcuiva. Păi, altfel, pur și simplu nu era nevoie să începem nimic!”, spune unul dintre invitații din studio, referindu-se la orașul Liov din vestul Ucrainei, care până acum nu a fost ocupat de forțele ruse.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase