Zeci de tineri au murit într-un club nocturn din Africa de Sud. Care este cauza morții

Zeci de tineri au murit într-un club nocturn din Africa de Sud. Care este cauza morții
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Profimedia
Publicat: 26/06/2022, 17:35
Actualizat: 27/06/2022, 01:36

Cadavrele a cel puțin 22 de persoane, în principal tineri cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, au fost găsite într-un club de noapte din East London, Africa de Sud. Nu se cunoaște cauza exactă a morții, dar sunt speculații că fie au fost otrăviți, fie că tragedia a survenit ca urmare a unei încăierări.

Astfel, conform presei locale, 22 două de persoane au fost găsite fără suflare într-un club nocturn din East London.

Scena îngrozitoare, ale cărei imagini nici nu pot fi publicate, a avut loc la primele ore ale dimineții de duminică, cu mesaje frenetice prin care se cerea ajutorul poliției și ambulanței la un cunoscut club de noapte.

Cauza deceselor nu este necunoscută în acest moment, dar există speculații că oamenii au fost fie expuși fie la o formă de otravă, fie că un incident a dus la rănirea și uciderea unui număr mare de persoane într-o debandadă.

În club, cadavrele zac pe mese, scaune și pe podea, fără semne evidente de rănire, în timp ce afară rudele disperate cer să intre înăuntru.

Cadavrele vor fi transportate la o morgă, unde se așteaptă ca rudele să ajute la identificarea victimelor atât bărbați, cât și femei, a declarat Siyanda Manana, purtător de cuvânt al Departamentului de Sănătate din provincia Eastern Cape.

„Vom începe imediat autopsiile, astfel încât să putem ști cauza probabilă a morții”, a spus el pentru Reuters, în timp ce criminaliștii își continuau munca la locul crimei.

„Vorbim despre 22 de cadavre chiar acum”, a spus Manana, adăugând că testele toxicologice au făcut parte din examinare.

Un număr mare de vehicule de poliție și ambulanțe se află acum la fața locului.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase