Coșmarul unei românce care l-a luat acasă pe subalternul cu 15 ani mai tânăr şi a fost la un pas să fie ucisă: „A prins-o de păr și s-a urcat cu genunchii pe pieptul ei”

Coșmarul unei românce care l-a luat acasă pe subalternul cu 15 ani mai tânăr şi a fost la un pas să fie ucisă: „A prins-o de păr și s-a urcat cu genunchii pe pieptul ei”
Foto cu caracter ilustrativ / Shutterstock
Publicat: 07/10/2020, 11:44
Actualizat: 06/04/2021, 15:41

Un bărbat de 27 de ani a fost condamnat recent de Curtea de Apel Timişoara definitiv la patru ani şi şase luni de închisoare pentru tentativă de omor.  Tânărul este acuzat că a încercat să o omoare pe şefa sa, cu care a început să aibă o relație și care l-a găzduit timp de câteva zile în locuința sa: „A prins-o de păr și s-a urcat cu genunchii pe pieptul ei”.

Femeia, șefă de secție la o firmă din Arad, a început să aibă o relație cu subalternul său, cu 15 ani mai tânăr. În 2018, mai exact în ajunul Crăciunului, aceasta a fost apelată telefonic de către tânăr, pentru a se întâlni ca să îi înapoieze mai multe bunuri. Cei doi s-au întâlnit şi au mers la apartamentul femeii şi au petrecut Crăciunul împreună.

Femeia l-a găzduit mai multe zile pe bărbat, după care i-a cerut să plece, dar tânărul a refuzat „pretextând că nu are bani şi nici o locuinţă în care să fie adăpostit, aşa încât între cei doi au intervenit iniţial divergenţe verbale”.

În jurul orelor 12.00, V.P.I., considerându-se deja un apropiat al persoanei vătămată, cu atât mai mult cu cât nu avea nici o sumă de bani asupra sa, a recunoscut că nu are banii necesari să îi restituie, dar i-a cerut acesteia înţelegere, cu atât mai mult cu cât aveau convenţia ca inculpatul să îi achite în tranşe suma de 800 euro. Faţă de refuzul persoanei vătămate, V.P.I. a prins-o de păr şi i-a aplicat mai multe lovituri puternice cu pumnul în regiunea capului, după care s-a urcat cu genunchii pe pieptul acesteia şi i-a aplicat mai multe lovituri. Pe perioada agresiunii, persoana vătămată a întâmpinat dificultăţi la respiraţie, iar după ce făptuitorul s-a oprit, aceasta s-a deplasat în altă cameră şi a luat un medicament, după care a reuşit să părăsească locuinţa profitând de neatenţia acestuia”, se arată în rechizitoriul de trimitere în judecată, făcut public de Adevărul.

În cele din urmă, femeia a reuşit să scape şi a ajuns la spital, unde a fost diagnosticată cu fracturi costale multiple.În primă instanţă, procesul s-a judecat la Tribunalul Arad, unde agresorul a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare. La Curtea de Apel Timişoara, unde a fost pronunţată sentinţa definitivă, pedeapsa a fost majorată la patru ani şi şase luni de închisoare.

Curtea de Apel constată că se impune majorarea cuantumului acesteia până la limita maximă permisă de legiuitor dată fiind gravitatea deosebită a faptei inculpatului şi conduita sa ulterioară din care rezultă că nu a înţeles gravitatea conduitei sale şi iar recunoaşterea nu a fost una determinată de asumare şi regret, ci doar animată de obţinerea reducerii limitelor de pedeapsă. Astfel, modul de derulare a evenimentelor descris mai sus şi leziunile deosebit de grave provocate victimei conduc la concluzia că inculpatul a dat dovadă de o agresivitate ieşită din comun”, se arată în sentinţa Curţii de Apel Timişoara, care este definitivă.

Iadul unei fetițe de 15 ani care a fost violată, în repetate rânduri, de propriul tată!

Pentru o fetiță de doar 15 ani acasă a însemnat iadul. Încă de la 11 ani, o copilă din Pecineaga, Constanța, a fost violată în repetate rânduri de propriul său tată.

Surse judiciare au declarat în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, că tatăl copilei a fost reținut pentru 24 de ore în data de 15 septembrie, iar în cursul zilei de ieri, Instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. În prezent, bărbatul este cercetat pentru infracțiunea de viol.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului