EXCLUSIV. Mărturiile tulburătoare ale olimpicei vândute traficanților de carne vie: „Polițistul mi-a zis să-l las în pace cu poveștile mele. I-am spus că am o bilă în cap. Mi-a zis că sunt drogată și să plec” (ep. 2)

EXCLUSIV. Mărturiile tulburătoare ale olimpicei vândute traficanților de carne vie: „Polițistul mi-a zis să-l las în pace cu poveștile mele. I-am spus că am o bilă în cap. Mi-a zis că sunt drogată și să plec” (ep. 2)
Publicat: 18/06/2020, 18:52
Actualizat: 18/06/2020, 20:00

GÂNDUL.RO a publicat, miercuri, prima parte a unei povești cutremurătoare. O fostă olimpică a ajuns să fie abuzată de tatăl vitreg și, apoi, vândută de propriul soț unor traficanți de carne vie. Azi, continuăm să dezvăluim povestea tinerei care a cunoscut ”iadul”. (PRIMA PARTE A POVEȘTII O PUTEȚI CITI AICI!) „Pentru mine era dubios ca cineva de pe stradă să te ia pur și simplu să te sechestreze, să vrei să-l arunci de la etaj, să-l violezi, să-l bați, să-l înfometezi, să urinezi pe el, dacă nu ai un interes la mijloc”, își continuă povestea Larisa.

Ea e Larisa, sau Buburuza, așa cum e cunoscută din clipurile de pe YouTube, acolo unde a demarat zeci de campanii în care le explică fetelor cum să nu cadă în capcana unui traficant. Are doar 24 de ani, dar a trăit cât cinci vieți.

Acum fata duce o luptă acerbă cu autoritățile statului care i-au închis porți, uși în față și au tratat-o cu ignoranță. Odată întoarsă la Iași, Larisa și-a căutat o gazdă. A găsit o cameră într-o casă, la periferia Iașiului. Era deja însărcinată cu cel de-al doilea copil, după violul din podul casei de la Iași. „Aveam camera mea cu un bec, un televizor și o masă. Dar mie mi-era de ajuns. Mă costa 250 de lei pe lună”. Era la muncă când a sunat-o proprietara și i-a spus să-și facă bagajul și să plece. „Mi-a zis să plec pentru că venise DIICOT-ul să mă caute. A doua zi, m-a sunat domnul de la DIICOT și m-a întrebat unde ne putem vedea. Vine, mă ia cu duba,  dau declarații ore întregi. Mi-au zis că dacă nu declar cum vor ei , copilul pe care urma să-l nasc va ajunge în asistență maternală”, spune Larisa. Prin ei l-a cunoscut pe tatăl celui de-al treilea copil. Unul dintre prietenii lui Marius,  le-a adus mâncare oamenilor fără adăpost și așa a găsit-o pe Larisa: „M-a întrebat, măi, copile, tu ce cauți aici, atunci i-am zis că nu am unde sta”. Atunci i-a spus că îi va căuta o casă. Așa l-a cunoscut pe Marius, tatăl celui de-al treilea copil.

Rapită din stația de tramvai

„Rămăsese să o ajut pe mama lui cu curățenie, spălat, lucruri casnice. Ne-am îndrăgostit. Am rămas până în 2018 împreună, până când am fost răpită de pe stradă, din stația de tramvai. Lui Marius i-au trimis mesaje, atât lui cât și mamei lui,  că nu mi-am dorit o relație cu el, că nu l-am iubit pe cel mic. Ideea era să pice ei în picioare, și eu când se poate de în gunoi. Cât timp am fost sechestrată de mine nu prea avea cine să se intereseze”, spune fata.

Pentru  Larisa, oamenii care au sechestrat-o erau nimeni. Pentru soțul ei legal, așa-numitul Banderas, erau alte legături pe care bărbatul le avea și prin care ar fi putut să ajungă din nou la ea.

„Pentru mine era dubios ca cineva de pe stradă să se ia pur și simplu să te sechestreze, să vrei să-l arunci de la etaj, să-l violezi, să-l bați, să-l înfometezi, să urinezi pe el, dacă nu ai un interes la mijloc”.

Într-o zi, un bărbat a venit în apartamentul unde tânara era sechetrată. A recunoscut-o pe Larisa. Știa că e fata care le dă de mâncare câinilor și oamenilor străzii. „Cei care m-au sechestrat, i-au zis că nu trebuie să știe el de ce sunt acolo, că ei au primit plata pentru mine. Când mi-au dat cu scândura în cap în stația de tramvai am auzit o voce care întreba dacă sunt de ajuns banii. Pe Irina, una dintre  persoanele care mă sechestraseră, am auzit-o spunând că banii sunt buni, că își pot lua droguri și o plasmă”, continuă fata.

Lupta cu Poliția

„Bărbatul respectiv știa că le dau de mâncare oamenilor străzii. M-a scos, m-a luat în brațe. În momentul în care m-a scos o persoana din apartament a tras cu bile și una m-a nimerit în cap. Am coborât plină de sânge la secția de poliție de pe stradă. Totuși, euu nu cred că,  timp de 2 luni și jumătate, cât am țipat în blocul acela, chiar nu m-a auzit nimeni”. În acea noapte, Larisa a ajuns la secția de poliție din proximitatea blocului: „Polițistul mi-a zis să-l las în pace cu poveștile mele. I-am spus că am o bilă în cap. Mi-a zis că sunt drogată și să plec. Mi-au închis ușa în față și au și încuiat-o”. Primul băiatul a fost dat în  asistență maternală, iar cel de-al doilea este la Marius, tatăl copilului. Când era însărcinată cu fetița, Larisa a încercat să  ia legătura cu asistenta maternală. „Mi-a zis că dacă vreau să-mi văd copiii, o să mă pună să semnez adopția în alb. Mă vedeam cu ea pe ascuns la vremea aceea”. După nașterea fetiței, comisarul de la DIICOT, a venit cu DGASPC și i-au luat fiica : „A spus că am probleme, că nu am un venit stabil”.

Acum Larisa trebuie să ia de la zero tot procesul cu autoritățile.  Să rescrie cap-coadă toate cele 200 pagini de declarații, care însumează perioada copilăriei, abuzurile, traficarea, sechestrarea. Apoi să le depună la Parchet și la Curtea de Apel. Motivul: autoritățile au spus că „a fost iubita violatorului”. „S-a luat în considerea treaba asta fără să se ia în calcul nimic. Declarațiile mele au dispărut din dosar. Nu întețelg cum procuroarea a putut spune că nu am depus plângere pentru amenințare, deși primisem o hârtie care dovedește că eu am depus plângere pentru fiecare în parte: de la răpire, la amenințări, la șantaj și toate celelalte”.

Amenințările pe care Larisa continuă să le primească:

Face campanie împotriva traficului de minori din 2019

Odată cu dispariția Luizei Melencu, în ziua în care a citit prima știre că adolescenta din Caracal a dispărut, Larisa a trimis un memoriu către fostul Guvern să i se acorde dreptul de a își organiza singură campanie împotriva traficului de minori. Părinții adoptivi dau vina în continuare pe ea: „Spun că a fost vina mea, că sunt teribilistă și rebelă”. Acum, Larisa ajută câțiva copii la teme, face cumpărături pentru oamenii străzii cu ajutorul donatorilor: le gătește, merge și îi ajută în stradă. Fata dă o mână de ajutor oriunde e nevoie de ea. La doar 24 de ani e de o forță ieșită din comun. Vrea să i se facă dreptate: pentru sutele de fete care ajung în mâna traficanților de carne vie și care ar putea să fie viitoarele victime.

Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire frapantă despre vaccin
Motivul pentru care Reghe a băgat divorț. Ce i-a făcut Prodanca! Ea și Gigi Becali
FOTO. Anna Lesko, o nouă apariție interzisă! Cum s-a afișat în fața fanilor: i-a căzut...
Serena Williams a fost surprinsă pe plajă, în costum de baie. Câte kilograme are sportiva
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat,...
Ce avere îi lasă Prodanca lui Reghecampf! Ce se va întâmpla la partaj, după divorț
CAZ HALUCINANT în România! Un doctor a anunţat că NU mai consultă pacienţi nevaccinaţi. Poziţia...
Cabluri roase de şoareci în Bucureşti. Rozătoarele au întrerupt funcţionarea unor semafoare
BANCUL ZILEI – Darul iubitei și bikinii buclucași
Viitorul val de cancer din Europa. Avertismentul experților: „Rezultatul este o bombă cu ceas”
Motivul pentru care Reghe a băgat divorț. Ce i-a făcut Prodanca! Ea și Gigi Becali
AVERTISMENT lansat de președintele Micrososft: Există deja sistemul „O persoană, un dosar”
Vine URGIA. Alertă de cod roşu în Ilfov, Prahova şi Dâmboviţa. Capitala, sub cod portocaliu
Ajutoare de 2.000 de EURO pentru această categorie de români. Cum obțin banii, de fapt
Heidi Klum și-a arătat susținerea pentru Germania în „cel mai mic bikini”. Puține femei ar...
Se spală de Moșii de vară 2021? Ce spun, de fapt, tradiția străveche și preoții
S-a anunțat deja NOUA PANDEMIE! Cum se manifestă virusul care amenință toată Planeta
Șoc! A murit starul din Seinfeld, dar s-a ținut secret decesul său
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane...