EXCLUSIV. Mărturiile tulburătoare ale olimpicei vândute traficanților de carne vie: „Polițistul mi-a zis să-l las în pace cu poveștile mele. I-am spus că am o bilă în cap. Mi-a zis că sunt drogată și să plec” (ep. 2)

EXCLUSIV. Mărturiile tulburătoare ale olimpicei vândute traficanților de carne vie: „Polițistul mi-a zis să-l las în pace cu poveștile mele. I-am spus că am o bilă în cap. Mi-a zis că sunt drogată și să plec” (ep. 2)
Publicat: 18/06/2020, 18:52
Actualizat: 18/06/2020, 20:00

GÂNDUL.RO a publicat, miercuri, prima parte a unei povești cutremurătoare. O fostă olimpică a ajuns să fie abuzată de tatăl vitreg și, apoi, vândută de propriul soț unor traficanți de carne vie. Azi, continuăm să dezvăluim povestea tinerei care a cunoscut ”iadul”. (PRIMA PARTE A POVEȘTII O PUTEȚI CITI AICI!) „Pentru mine era dubios ca cineva de pe stradă să te ia pur și simplu să te sechestreze, să vrei să-l arunci de la etaj, să-l violezi, să-l bați, să-l înfometezi, să urinezi pe el, dacă nu ai un interes la mijloc”, își continuă povestea Larisa.

Ea e Larisa, sau Buburuza, așa cum e cunoscută din clipurile de pe YouTube, acolo unde a demarat zeci de campanii în care le explică fetelor cum să nu cadă în capcana unui traficant. Are doar 24 de ani, dar a trăit cât cinci vieți.

Acum fata duce o luptă acerbă cu autoritățile statului care i-au închis porți, uși în față și au tratat-o cu ignoranță. Odată întoarsă la Iași, Larisa și-a căutat o gazdă. A găsit o cameră într-o casă, la periferia Iașiului. Era deja însărcinată cu cel de-al doilea copil, după violul din podul casei de la Iași. „Aveam camera mea cu un bec, un televizor și o masă. Dar mie mi-era de ajuns. Mă costa 250 de lei pe lună”. Era la muncă când a sunat-o proprietara și i-a spus să-și facă bagajul și să plece. „Mi-a zis să plec pentru că venise DIICOT-ul să mă caute. A doua zi, m-a sunat domnul de la DIICOT și m-a întrebat unde ne putem vedea. Vine, mă ia cu duba,  dau declarații ore întregi. Mi-au zis că dacă nu declar cum vor ei , copilul pe care urma să-l nasc va ajunge în asistență maternală”, spune Larisa. Prin ei l-a cunoscut pe tatăl celui de-al treilea copil. Unul dintre prietenii lui Marius,  le-a adus mâncare oamenilor fără adăpost și așa a găsit-o pe Larisa: „M-a întrebat, măi, copile, tu ce cauți aici, atunci i-am zis că nu am unde sta”. Atunci i-a spus că îi va căuta o casă. Așa l-a cunoscut pe Marius, tatăl celui de-al treilea copil.

Rapită din stația de tramvai

„Rămăsese să o ajut pe mama lui cu curățenie, spălat, lucruri casnice. Ne-am îndrăgostit. Am rămas până în 2018 împreună, până când am fost răpită de pe stradă, din stația de tramvai. Lui Marius i-au trimis mesaje, atât lui cât și mamei lui,  că nu mi-am dorit o relație cu el, că nu l-am iubit pe cel mic. Ideea era să pice ei în picioare, și eu când se poate de în gunoi. Cât timp am fost sechestrată de mine nu prea avea cine să se intereseze”, spune fata.

Pentru  Larisa, oamenii care au sechestrat-o erau nimeni. Pentru soțul ei legal, așa-numitul Banderas, erau alte legături pe care bărbatul le avea și prin care ar fi putut să ajungă din nou la ea.

„Pentru mine era dubios ca cineva de pe stradă să se ia pur și simplu să te sechestreze, să vrei să-l arunci de la etaj, să-l violezi, să-l bați, să-l înfometezi, să urinezi pe el, dacă nu ai un interes la mijloc”.

Într-o zi, un bărbat a venit în apartamentul unde tânara era sechetrată. A recunoscut-o pe Larisa. Știa că e fata care le dă de mâncare câinilor și oamenilor străzii. „Cei care m-au sechestrat, i-au zis că nu trebuie să știe el de ce sunt acolo, că ei au primit plata pentru mine. Când mi-au dat cu scândura în cap în stația de tramvai am auzit o voce care întreba dacă sunt de ajuns banii. Pe Irina, una dintre  persoanele care mă sechestraseră, am auzit-o spunând că banii sunt buni, că își pot lua droguri și o plasmă”, continuă fata.

Lupta cu Poliția

„Bărbatul respectiv știa că le dau de mâncare oamenilor străzii. M-a scos, m-a luat în brațe. În momentul în care m-a scos o persoana din apartament a tras cu bile și una m-a nimerit în cap. Am coborât plină de sânge la secția de poliție de pe stradă. Totuși, euu nu cred că,  timp de 2 luni și jumătate, cât am țipat în blocul acela, chiar nu m-a auzit nimeni”. În acea noapte, Larisa a ajuns la secția de poliție din proximitatea blocului: „Polițistul mi-a zis să-l las în pace cu poveștile mele. I-am spus că am o bilă în cap. Mi-a zis că sunt drogată și să plec. Mi-au închis ușa în față și au și încuiat-o”. Primul băiatul a fost dat în  asistență maternală, iar cel de-al doilea este la Marius, tatăl copilului. Când era însărcinată cu fetița, Larisa a încercat să  ia legătura cu asistenta maternală. „Mi-a zis că dacă vreau să-mi văd copiii, o să mă pună să semnez adopția în alb. Mă vedeam cu ea pe ascuns la vremea aceea”. După nașterea fetiței, comisarul de la DIICOT, a venit cu DGASPC și i-au luat fiica : „A spus că am probleme, că nu am un venit stabil”.

Acum Larisa trebuie să ia de la zero tot procesul cu autoritățile.  Să rescrie cap-coadă toate cele 200 pagini de declarații, care însumează perioada copilăriei, abuzurile, traficarea, sechestrarea. Apoi să le depună la Parchet și la Curtea de Apel. Motivul: autoritățile au spus că „a fost iubita violatorului”. „S-a luat în considerea treaba asta fără să se ia în calcul nimic. Declarațiile mele au dispărut din dosar. Nu întețelg cum procuroarea a putut spune că nu am depus plângere pentru amenințare, deși primisem o hârtie care dovedește că eu am depus plângere pentru fiecare în parte: de la răpire, la amenințări, la șantaj și toate celelalte”.

Amenințările pe care Larisa continuă să le primească:

Face campanie împotriva traficului de minori din 2019

Odată cu dispariția Luizei Melencu, în ziua în care a citit prima știre că adolescenta din Caracal a dispărut, Larisa a trimis un memoriu către fostul Guvern să i se acorde dreptul de a își organiza singură campanie împotriva traficului de minori. Părinții adoptivi dau vina în continuare pe ea: „Spun că a fost vina mea, că sunt teribilistă și rebelă”. Acum, Larisa ajută câțiva copii la teme, face cumpărături pentru oamenii străzii cu ajutorul donatorilor: le gătește, merge și îi ajută în stradă. Fata dă o mână de ajutor oriunde e nevoie de ea. La doar 24 de ani e de o forță ieșită din comun. Vrea să i se facă dreptate: pentru sutele de fete care ajung în mâna traficanților de carne vie și care ar putea să fie viitoarele victime.

Ina Stoica
Este absolventă a Facultății de Litere-Limbi și Literaturi Străine din București. Are un masterat în domeniul jurnalismului și cel al comunicării obținut în urma studiilor urmate la FJSC și Université Lumière Lyon 2. A lucrat în trustul citeste mai mult
Frumoasa sportivă a ţării, şocată după ce şi-a făcut analizele. Ce rezultat a citit: "Homosexualitate,...
Gina Pistol și-a luat fetița și A PLECAT din casa lui Smiley!
FOTO. Loredana Groza, noi imagini controversate! Cum s-a lăsat pozată și filmată cântăreața
Durerile de gât nu sunt provocate doar de răceală. De ce te-ar putea durea gâtul
Raed Arafat, anunț cutremurător! Măsura dură care se ia în toate spitalele din România, după...
Lovitură în despărțirea Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf! Ce spune legea americană după care se...
Anunțul momentului despre pensionarii din România! Se va întâmpla în curând, au apărut cifrele
VIDEO Trucuri pentru a avea mai multe locuri în avion
Mașină care i-a lăsat MASCĂ pe inspectorii de la RAR
Telenovelă în toată regula. Întâlnire de gradul zero între Cristi Borcea și actualul soț al...
BANCUL ZILEI – Fetele de măritat și detaliile picante din dormitor
Tratamentul mortal pe care mii de români îl iau singuri acasă. Avertismentul unui medic: Nu...
Gina Pistol și-a luat fetița și A PLECAT din casa lui Smiley!
I se spunea CĂLĂUL și a fost cel mai mare CRIMINAL al tuturor timpurilor. Cum...
Animalul care se mănâncă la petrecerile mafioților. Poliția îl confiscă în număr extrem de mare
Adevărul despre despărţirea Andreei Bălan de Tiberiu Argint. Artista ar fi făcut un scandal monstru
Lista miniștrilor lui Dacian Cioloș: Stelian Ion revine la Justiție
Incident grav cu Vladimir Putin și o jurnalistă americană: „O femeie frumoasă, drăguță...”
Decizie oficială: CARANTINĂ OBLIGATORIE pentru aceste localităţi. Se aplică imediat. Lista restricţiilor
Adio, nuntă! Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit? Blonda aruncă bomba
Alertă! Liviu Dragnea anulează căsătoria cu Irina Tănase. Ea a vorbit prima: E urât
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021