Femeie bănuită de tâlhărie calificată, reținută de polițiștii din Capitală

Publicat: 25/05/2021, 09:39
Actualizat: 25/05/2021, 09:41

O femeie de 42 de ani a fost reținută de polițiștii din Capitală, find bănuită de tâlhărie calificată. Aceasta ar fi furat mai multe bijuterii și o sumă de bani de la un bărbat care locuiește într-un apartament din Sectorul 4. Prejudiciul creat este de aproximativ 2.500 de lei.

„Luni, 24 mai a.c., poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare un mandat de percheziţie, în Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie, faptă comisă într-o locuință de pe raza sectorului 4.
La data de 8 mai a.c., Secţia 26 Poliție a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras din apartamentul tatălui său, situat în sectorul 4, mai multe bijuterii și o sumă de bani, prejudiciul creat fiind de aproximativ 2.500 de lei.”

Femeia i-ar fi administrat persoanei vătămate, fără ca ea să fie de acord, mai multe substanțe care i-ar fi indus o stare de inconștiență.

Din cercetări s-a stabilit că femeia i-ar fi administrat persoanei vătămate, fără ca aceasta să consimtă, mai multe substanțe care i-ar fi indus o stare de inconștiență, iar ulterior,profitând de starea în care se afla bărbatul, ar fi sustras mai multe bunuri și bijuterii, precum și o sumă de bani.”

A fost pus în aplicare un mandat de percheziție

„La data de 24 mai ac., a fost pus în aplicare un mandat de percheziție, în sectorul 5, la adresa de domiciliu a femeii, aceasta fiind depistată și condusă la audieri.

De asemenea,au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.În urma audierilor și a probatoriului administrat femeia a fost reținută, ulterior fiind prezentată în fața magistraților, care au dispus arestarea preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 26 şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.”