Florin Salam, pus sub CONTROL JUDICIAR. Impresarul Nicolae Constantin: „Nu există nuntă fără Salam. Suntem oameni și toți trebuie să trecem pe aici”

Publicat: 14/03/2024, 16:03
Actualizat: 14/03/2024, 19:41

Reținut pentru 24 de ore, Florin Salam a fost dus, joi după-amiază, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru audieri. Nicolae Constantin, impresarul lui Florin Salam, susține că îndrăgitul interpret nu a avut nici un moment intenția să dea țeapă contractorilor săi. Trei mii de euro nu-l fac pe Salam, a afirmat managerul de proiect. Viața concertelor ar fi mai săracă fără Florin Salam, a acceptat Constantin provocarea reporterilor și a plusat: “Nu există eveniment, nuntă fără Salam”. Cu toate acestea, după audierile de la Secția 2, Florin Salam a ieșit din instituție încătușat. Anchetatorii vor hotărî dacă va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă sau, în cazul său, va fi aplicată o măsură mai blândă.

UPDATE 18.50 Florin Salam a fost pus sub control judiciar

Cântărețul Florin Salam a fost pus, joi seară, sub control judiciar pentru 60 de zile, anunță reprezentanții Poliției Capitalei.

Știrea inițială

Pe scurt, toată tevatura în care este implicat manelistul, derivată din spusele reprezentantului lui Florin Salam, pare să țină mai degrabă de competența Staborului, decât a Parchetului.

Florin Salam și echipa sa au contractat mai multe evenimente în Pandemie. Conform regulilor nescrise, s-a încasat avansul, cash, fără chitanță, în unele cazuri 3000 de euro, cota de piață la zi a artistului în cauză. Evenimentele, nunți, botezuri cumetrii, au fost anulate din cauza excesului de zel al autorităților. Florin Salam a apelat la articolul forță majoră, prevăzut în orice contract comercial serios, și nu a mai returnat banii. În plus, manelistul a trecut încasările la compensații, ca orice prestaror prejudiciat de Pandemie din zona HORECA, divertisment, etc pentru imposibilitatea de a-și câștiga pâinea în perioada amintită.

Salam nu are telefon la care să răspundă

Din păcate, în momentul în care a avut posibilitatea să returneze avansul, clienții nu au mai răspuns la telefon. Constantin susține că a fost un act premeditat, aceștia preferând să-l șantajeze pe Salam cu procese pentru a stoarce sume și de cinci ori mai mari decât aldămașul.

Am luat avansul, dar ulterior, clienții nu au mai venit la contract, la mașină, au dat doar avansul apoi n-au mai venit. Este șantaj, nu este vorba de recuperarea prejudiciului, zice Constantin.

Pe de altă parte, conform reclamanților, Salam nu a mai răspuns la telefon sau mesaje pentru reglarea conturilor pe cale amiabilă.

Nicolae Constantin a explicat că acest lucru era practic imposibil din cauză că interpretul pe care îl reprezintă în acest caz nu are telefon, deci nu avea la ce să răspundă.

Victima mesenilor la Sintești

Mai mult, Constantin le bate obrazul reclamanților, reamintind că într-un celebru tărăboi, la Sintești, clientul său a fost la un pas de tragedie, dar a scăpat doar cu pagube materiale. Cu ocazia acestui eveniment festiv orchestra Florin Salam a fost la un pas de linșaj, dar a scăpat doar cu sintetizatoarele și boxele făcute bucăți, iar interpretul nu numai că nu i-a reclamat pe meseni, dar nu a cerut nici un leu despăgubire pentru pierderi.

Presupusă victima a lui Florin Salam: „Îmi doream să fie o nuntă de vis”

Conform Gândul, manelistul recunoaște că a primit arvună pentru nunta de la Gighera.

„Eu aveam nunta cu fiul meu în august, și în ianuarie am fost și am antamat cu Florin Salam. Îmi doream să fie o nuntă de vis. I-am dat 10.000 de euro și înainte cu doua săptămâni de nunta mi-a dat mesaj că nu mai poate veni. Ne-am dus și am vorbit cu Roxana, cu nevasta lui, și ne-a zis că e bolnav și că într-o luna ne va da banii. Nu i-am mai văzut nici acum, și am depus plângere la Poliție. Nici ni ne mai răspundea la telefon”, a declarat pentru Gândul Cristinel Stoican, unul dintre cei care a depus plângere împotriva lui Florin Salam.

Cântărețul Florin Salam a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce ar fi înșelat 3 persoane cu diverse sume pentru prestații muzicale și nu ar mai fi onorat înțelegerea. Prejudiciul se ridică la 18.000 de euro.

El a ieșit joi după amiază încătușat de la secția 2, acompaniat de soția sa Roxana Dobre.

Citiți și: Imagini fabuloase cu Florin Salam care promite că vine la nuntă, recunoaște că a luat banii, apoi ar fi dat țeapă: „M-am dus la Roxana, la nevastă-sa”

Rene Pârșan
Rene Pârșan a debutat în presă în 1992, reporter și redactor la Evenimentul Zilei. Între 1994 și 2010 a fost senior editor, editorialist, reporter mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce planuri are Alexandru Ciucu cu fiicele lui de Paște, după despărțirea de Alina Sorescu
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Bob Lazar: Zona 51 și Farfuriile Zburătoare