O suceveancă de 74 de ani a fost trimisă în judecată după ce a sedat și furat o femeie de 89 de ani. Anterior, ea a jefuit mai mulți bărbați pe care i-a agățat în gări

O suceveancă de 74 de ani a fost trimisă în judecată după ce a sedat și furat o femeie de 89 de ani. Anterior, ea a jefuit mai mulți bărbați pe care i-a agățat în gări
Sursa foto: Monitorul de Suceava
Publicat: 21/05/2022, 11:13
Actualizat: 21/05/2022, 11:21

O suceveancă de 74 de ani a fost trimisă în judecată după ce a sedat și furat o femeie de 89 de ani. Anterior, ea a prădat mai mulți bărbați pe care îi agăţa, de regulă în gări, mergea cu ei într-o cameră de hotel, pentru o partidă de sex, iar acolo îi jefuia.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au anunțat că au finalizat ancheta și au trimis în judecată o femeie în vârstă de 74 de ani, recidivistă, care ar fi comis o tâlhărie asupra unei alte bătrâne, cu un mod de operare ingenios și periculos în același timp pentru victimă.

Fapta este din octombrie 2020, autoarea, Maria Belei, acționând asupra unei sucevence în vârstă de 89 de ani, scrie G4Media, care citează presa locală.

Sursa foto: Monitorul de Suceava

Are mai multe condamnări la activ

Femeia are mai multe condamnări la activ, pentru că ademenea bărbaţi, pe care îi agăţa de regulă în gări, mergea cu ei într-o cameră de hotel, pentru o partidă de sex, iar acolo îi jefuia.

Ultima oară aceasta a ispăși o treime dintr-o condamnare de 12 ani de închisoare pentru tâlhărie. Fiind trecută de vârsta de 60 de ani, aceasta a beneficiat de posibilitatea de a executa doar o treime din pedeapsă.

Inculpata a fost trimisă acum în judecată în stare de arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Citește și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult