VIDEO | Un rapp-er acuză un polițist din Cluj că l-a bătut: „M-a umflat fără motiv” / IPJ transmite că a devenit agresiv cu agenții, după ce a fost informat că nu mai are voie să se apropie de fosta iubită

VIDEO | Un rapp-er acuză un polițist din Cluj că l-a bătut: „M-a umflat fără motiv” / IPJ transmite că a devenit agresiv cu agenții, după ce a fost informat că nu mai are voie să se apropie de fosta iubită
VIDEO | Un rapp-er acuză un polițist din Cluj că l-a bătut: „M-a umflat fără motiv” / IPJ transmite că a fost agresiv cu agenții, după ce a fost informat că nu mai are voie să se apropie de fosta iubită
Publicat: 24/06/2022, 12:15
Actualizat: 24/06/2022, 13:13

MobTrap, un rapp-er de 19 ani acuză un polițist din Cluj că l-a bătut „fără niciun motiv”. Pe de altă parte, Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) transmite că tânărul a fost agresiv cu agenții, după ce a fost informat că nu mai are voie să se apropie de fosta iubită.

Rapp-erul de 19 din Cluj a transmis pe rețelele de socializare că „un gabor” l-a „umflat” fără niciun motiv, iar apoi el a fost reținut pentru 24 de ore.

„Fix acum o jumătate de oră am ieșit de pe arest, uitați ce m-au umflat gaborii de pe Secția 4 Mănăștur Cluj Napoca, mai exact șeful de la Secția 4. M-a umflat fără niciun motiv. Stăteam jos și a venit. Și apoi mi-a dat și un mandat de 24 de ore ca să nu pot să mă duc să îmi fac medico-legală, că m-a dat domnița aia la gardă”, a povestit MobTrap, pe Tik Tok.

Versiunea poliției este, însă alta.

VIDEO | Un rapp-er acuză un polițist din Cluj că l-a bătut: „M-a umflat fără motiv” / IPJ transmite că a fost agresiv cu agenții, după ce a fost informat că nu mai are voie să se apropie de fosta iubită
VIDEO | Un rapp-er acuză un polițist din Cluj că l-a bătut: „M-a umflat fără motiv” / IPJ transmite că a fost agresiv cu agenții, după ce a fost informat că nu mai are voie să se apropie de fosta iubită

Și-a amenințat cu moartea fosta iubită

Conform IPJ Cluj, tânărul a fost imobilizat de oamenii legii după ce a devenit agresiv verbal și fizic chiar în secția de Poliție. El a devenit nervos când a aflat că fosta iubită l-a reclamat la poliție și a obținut chiar și un ordin de protecție împotriva lui.

„La data de 22 iunie a.c., o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Cluj a sesizat Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție, cu privire la faptul că la data de 23 martie a.c., un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Cluj-Napoca, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, prin intermediul unei înregistrări video postate pe platformele de socializare. Ulterior, la data de 17 iunie a.c., în timp ce se afla în prezența mai multor persoane, în zona unei baze sportive din cartierul Mănăștur, ar fi fost amenințată din nou de cel în cauză cu acte de violență, provocându-i acesteia o stare de teamă”, conform unui comunicat al Poliției Cluj.

Fosta iubită a rapp-erului le-a mai spus și că a fost intimidată și amenințată cu moartea, prin intermediul unui mesaj trimis de MobTrap unei cunoștințe comune, și îi cerea să nu-l reclame la poliție.

I-a amenințat pe polițiști, chiar în secție

„În cauză, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au demarat cercetările, context în care s-a emis un ordin de protecție provizoriu, aspect care a condus la invitarea la sediul unității de poliție a tânărului de 19 ani, în scopul informării asupra prevederilor și măsurilor dispuse.

Aflat la sediul secției de poliție, tânărul ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență agenților de poliție și instituției, context în care a fost îndrumat să manifeste un comportament civilizat. Acesta ar fi devenit agresiv, polițiștii procedând astfel la imobilizarea lui”, conform sursei citate anterior.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru amenințare în formă continuată și influențarea declarațiilor, iar tânărul a fost reținut timp de 24 de ore.

„Unitatea de parchet competentă a fost informată cu privire la amenințările cu moartea și intențiile de distrugere a bunurilor instituției adresate de cel în cauză polițiștilor, în vederea analizării existenței sau inexistenței elementelor constitutive ale infracțiunii de ultraj”, conchide comunicatul IPJ Cluj.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Apple ar urma să lanseze noi iPad-uri, după un an de pauză
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Scandinavia s-ar fi „născut” din Groenlanda, indică un nou studiu geologic