Actorul Bradley Cooper vrea să treacă în spatele camerei de filmat. Ce producție ar putea regiza

Actorul Bradley Cooper vrea să treacă în spatele camerei de filmat. Ce producție ar putea regiza
Publicat: 26/03/2015, 09:38

Acest proiect, în care Clint Eastwood își dorea ca rolul principal să fie interpretat de cântăreața Beyonce, va marca debutul regizoral al actorului Bradley Cooper.

Filmul va reprezenta un remake al musicalului omonim din 1937, în care rolurile principale au fost jucate de Janet Gaynor și Fredric March.

Clint Eastwood se pregătea să înceapă filmările la această producție în momentul în care cântăreața Beyonce a rămas însărcinată, iar celebrul cineast american s-a văzut nevoit să amâne proiectul și să își îndrepte atenția spre un alt musical, „Jersey Boys”.

Întrebat de jurnaliștii de la The Hollywood Reporter despre stadiul în care se află proiectul „A Star Is Born”, Clint Eastwood a spus: „Am discutat pentru o vreme despre acest film cu oamenii de la Warner Brothers și încă ne jucăm cu această idee. Însă problema a fost, încă de la bun început, că ei erau încântați mai degrabă de distribuția filmului”.

„Vorbeau despre posibilitatea de a o distribui pe Beyonce în acest film, iar ea este foarte populară, însă ea este, de asemenea, foarte activă și este greu să creăm un program de lucru comun, iar noi nu am putut niciodată să rezolvăm această problemă. Însă eu sunt în continuare interesat de idee”, a adăugat Clint Eastwood.

Filmul original „A Star Is Born” (1937) spune povestea unei tinere artiste în plină ascensiune, care se căsătorește cu un star a cărui carieră se află pe o pantă descendentă. Actrițele Judy Garland și Barbra Streisand au interpretat rolurile principale femine în remake-urile acestuia, lansate în 1954, respectiv 1976.

Bradley Cooper a devenit celebru grație rolului Will Tippin din serialul de succes „Alias”, dar și al celui din surprinzătoarea comedie „Marea mahmureală/ The Hangover”, lansată în 2009. Actorul a mai putut fi văzut pe marile ecrane în „Scenariu pentru happy-end”, „Țeapă în stil american” și „Lovește și fugi”.

De asemenea, Bradley Cooper a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pe 2015, pentru prestația sa din filmul „Lunetistul american/ American Sniper”, regizat de Clint Eastwood.