11 secrete cărora oamenii nu le pot rezista

11 secrete cărora oamenii nu le pot rezista
Publicat: 30/05/2016, 13:38
Actualizat: 31/01/2018, 01:03

Psihologul și autorul american Travis Bradberry consideră că acest tip de persoană este caracterizată, în primul rând, de o foarte crescută încredere în sine. Acești oameni nu simt că trebuie să dovedească ceva cuiva și trăiesc urmându-și propriile reguli, pe care ar trebui să le urmeze oricine vrea să atingă acest standard. Regulile persoanelor pe care le place toată lumea, potrvit lui Bradberry, sunt:

1. Îi respectă pe ceilalți: Fie că stau de vorbă cu cel mai important om dintr-o companie, fie că îi vorbesc chelnerului care le ia comanda, acest tip de persoane își arată respectul indiferent de categoria socială a interlocutorilor. Ele știu că nu sunt cu nimic mai presus decât ceilalți și de aceea le este foarte ușor să își arate respectul fără perdea.

2. Urmează regula de platină: Ei nu merg după principiul „tratează-i pe ceilalți așa cum vrei să fii tu tratat”, pentru că nu toți oamenii sunt motivați de aceleași lucruri. Dacă o persoană iubește să fie în centrul atenției, alta urăște acest lucru și tot așa. Regula de platină evidențiază tocmai acest lucru: „tratează-i pe ceilalți așa cum vor să fie tratați”.

3.Conversațiile cu ele nu vor fi niciodată plictisitoare: Acest tip de oameni nu se angajează într-o discuție doar de dragul de a vorbi. Oamenii plăcuți de toată lumea fac chiar și din conversațiile scurte, de zi cu zi, un prilej prin care construiesc legături emoționale puternice.

4. Se concentrează pe oameni mai mult decât pe orice altceva: Acestor oameni le pasă de cei din jurul lor, iar acest lucru vine din interiorul lor. Ei nu se gândesc foarte mult la propria persoană și nu fac eforturi pentru a se face plăcuți. Câștigă aprecierea celorlalți prin felul lor de a fi.

5. Nu se străduiesc niciodată prea mult: Nu vor încerca niciodată să domine o conversație cu povești despre propriul lor succes pentru a câștiga aprecierea celorlalți, pentru că știu că acest lucru va aduce fix contrariul.

6. Sunt capabile să recunoască diferența dintre un fapt și o opinie într-o conversație

7. Sunt naturale: Aceste persoane se comportă exact așa cum le dictează sufletul și știu că nimănui nu îi place o persoană care încearcă să fie ceea ce nu este.

8. Au coloană vertebrală: Integritatea este un concept pe cât de simplu, pe atât de greu de urmat. Persoanele plăcute de toată lumea nu îi vorbesc de rău pe ceilalți și preferă să facă lucrul corect, chiar dacă uneori doare.

9. Zâmbesc: În mod natural, oamenii imită limbajul trupului celor din fața lor. Așadar, dacă vrei să fii o persoană plăcută, zâmbetul te va ajuta în timpul conversațiilor.

10. Fac eforturi pentru a arăta cât mai bine: Acești oameni înțeleg că a face puțin efort pentru a arăta bine este ca atunci când faci curățenie în casă pentru că vin musafiri.

11. Caută și găsesc tot timpul motive să iubească viața: Sunt persoane foarte pozitive care au plăcerea de a trăi fiecare clipă și se bucură de fiecare moment. Au și ei probleme și greutăți, dar știu că acestea sunt obstacole trecătoare, nu fapte ireversibile. Atunci când ceva merge prost, ei își amintesc că o zi rea este doar o zi și trăiesc cu speranța că mâine, săptămâna viitoare sau luna viitoare va fi mai bine.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun