13 milioane de dolari pentru două zile de filmări. Ce actori vor încasa acest onorariu

13 milioane de dolari pentru două zile de filmări. Ce actori vor încasa acest onorariu
Publicat: 05/09/2014, 22:09
Actualizat: 10/02/2019, 14:14

Brad Pitt și-a întrerupt luna de miere din Marea Mediterană, alături de soția sa, Angelina Jolie, pentru a juca în acest scurtmetraj ce va promova noul cazinou Studio City, construit de magnatul James Packer în Macao.

Presa americană afirmă că starul hollywoodian, în vârstă de 50 de ani, a acceptat să participe la aceste filmări, la New York, întrucât onorariul său este unul impresionant: 13 milioane de dolari pentru două zile de filmări.

Alături de Brad Pitt în noul scurtmetraj, regizat de renumitul Martin Scorsese, apar Leonardo DiCaprio și Robert De Niro, care au primit același onorariu.

Magnatul James Packer s-a asociat cu omul de afaceri Lawrence Ho pentru a construi acest complex turistic de lux, care va avea tematică cinematografică. Studio City va fi operat de compania Melco Crown Entertainment și va costa aproximativ 2,3 miliarde de dolari.

Potrivit unei surse, bugetul de producție total al acestui scurtmetraj, realizat pe baza unui scenariu scris de Terence Winter, creatorul serialului „Imperiul din Atlantic City”, este de 70 milioane de dolari.

Scurtmetrajul va fi lansat în 2015, odată cu gala de inaugurare a cazinoului.

În timp ce atât Leonardo DiCaprio, cât și Robert De Niro au jucat în multe filme regizate de Martin Scorsese, aceasta reprezintă prima colaborare a actorului Brad Pitt cu renumitul cineast american. De asemenea, este pentru prima dată când cei trei actori hollywoodieni lucrează împreună la același proiect.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase