A avut parte de BANI, SEX cât a dorit și admirație. Ce-i trebuie lui WILL SMITH ca să fie FERICIT? Actorul lansează o carte inspirată de propria viață

A avut parte de BANI, SEX cât a dorit și admirație. Ce-i trebuie lui WILL SMITH ca să fie FERICIT? Actorul lansează o carte inspirată de propria viață
Publicat: 30/07/2018, 15:53
Actualizat: 28/03/2019, 12:38

„Scriu o carte! Am experiență acumulată în ani și ani despre care vreau să vorbesc și în sfârșit voi scrie o carte pentru voi„, a transmis actorul în vârstă de 49 de ani pe contul său de Instagram.

Filmulețul de pe Instagram a fost vizionat de 3 milioane de ori.

Recent, Will Smith a declarat că, deși a avut parte „de bani, sex cât a dorit, admirație”, „nimic nu te face mai fericit decât să poți să îi ajuți pe ceilalți”.

Actorul și cântărețul Willard Christopher „Will” Smith, născut în 1968, a cunoscut succesul în lumea filmului odată cu serialul „Prințul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air” (1990). Pentru rolul pugilistului Muhammad Ali (Cassius Clay), din filmul „Ali” (2001), Will Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal. Will Smith a jucat, de asemenea, în „Băieți răi/ Bad Boys I și II” (1995 și 2003), în franciza „Bărbați în negru/ Men in Black”, în „Ziua independenței/ Independence Day”, „În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness” (2006) – alături de fiul său, Jaden Smith -, pentru care a primit a doua nominalizare la premiul Oscar, „Legenda vie/ I Am Legend” (2007), „Hancock” (2008) și „Șapte suflete/ Seven Pounds” (2008). În filmul „1.000 post Terra/ After Earth”, de M. Night Shyamalan, Will Smith a jucat din nou alături de fiul său, Jaden Smith.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase