A fost lansat costumul de baie complet transparent. Cum arată și cât costă articolul cel puțin neobișnuit – FOTO

Redactor:
Florin Jinga
A fost lansat costumul de baie complet transparent. Cum arată și cât costă articolul cel puțin neobișnuit – FOTO
Designerul Adriana Degreas și relailerul online de fashion Cult Gaia au lansat un costum de baie cel puțin neobișnuit. Costumul de baie The Shalese bikini, care include un top complet transparent, va stârni multe controverse.

Partea superioară a produsului, care nu pune deloc imaginația la încercare, este făcută din tul și acril și este complet transparent. Totuși, creatorii s-au gândit să nu dezvăluie chiar totul, astfel că pe mijloc este are o bandă mată, relatează Mirror.

Costumul a fost primit foarte bine, o mulțime de utilizatoare de Instagram cumpărându-l deja. Chiar dacă este un obiect vestimentar cu care vei ieși în evidență, doritoarele trebuie să facă economii serioase, pentru că prețul lui este unul destul de piperat, 590 de dolari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So exciting collection in collaboration with @cultgaia ♥️

A post shared by Adriana Degreas (@adrianadegreas) on

May 25, 2019 at 7:58am PDT

 

 

„Prima noastră colaborare în ceea ce privește costumele de baie cu designerul brazilian Adriana Degreas, este o combinație a ambelor mărci, stilul de viață West Coast și flerul chic brazilian. O odă pentru suprarealismul tropical „.

Camila Guper, blogger de fitness, s-a pozat recent cu acest costum și a postat imaginea pe Instagram, strângând peste 55.000 de like-uri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧿

A post shared by Camila Guper (@camilaguper) on

Jun 25, 2019 at 12:19pm PDT

 

 

Foto: Hepta

Inchide