A MURIT JR din „DALLAS”. Actori, producători și directori ai posturilor TV, întristați de moartea actorului Larry Hagman

A MURIT JR din DALLAS. Actori, producători și directori ai posturilor TV, întristați de moartea actorului Larry Hagman
Publicat: 24/11/2012, 11:43
Actualizat: 25/11/2012, 14:54

Linda Gray și alți actori din distribuția serialului „Dallas”, producătorii și directorii posturilor de televiziune care au produs și difuzat acest show TV, dar și alte vedete americane s-au declarat întristați de moartea actorului Larry Hagman, decedat vineri, la vârsta de 81 de ani.

Potrivit Reuters, actrița americană Linda Gray, care a interpretat în serialul „Dallas” rolul Sue Ellen, soția lui J.R. Ewing, personajul jucat de Larry Hagman, s-a aflat alături de actor, la Dallas, în ultimele clipe din viața acestuia, a declarat Jeffrey Lane, purtătoarea de cuvânt a actriței.

„Larry Hagman a fost cel mai bun prieten al meu timp de 35 de ani”, a spus Linda Gray într-un comunicat de presă. „El a fost un fel de Pied Piper (personaj din legendele germane, n.r.) al vieții și a adus multă bucurie tuturor persoanelor care l-au cunoscut. A fost creativ, amuzant, iubitor și talentat și îmi va fi îngrozitor de dor de el”, a declarat Linda Gray.

Actorii, producătorii și directorii postului TNT, care a produs o continuare a serialului „Dallas”, s-au declarat la rândul lor întristați de decesul celebrului actor american, informează accesshollywood.com.

„Larry Hagman a fost un gigant, o personalitate uriașă, a cărui interpretare legendară a personajului J.R. Ewing va rămâne drept una dintre cele mai trainice din istoria industriei de divertisment”, au declarat reprezentanții grupului Warner Bros., care deține postul TNT, într-un comunicat emis alături de Cynthia Cidre și de Michael M. Robin, producătorii executivi ai serialului.

„El a iubit cu adevărat să interpreteze acest personaj celebru pe plan mondial și lasă în urma lui o moștenire valoroasă, ce constă în divertisment de calitate, generozitate și farmec. Toți angajații de la Warner Bros și cei din familia serialului Dallas sunt profund întristați de moartea lui Larry, iar gândurile noastre se îndreaptă acum spre familia sa și spre prietenii lui apropiați, în aceste momente dificile”, se afirmă în comunicat.

TNT, postul american care produce o continuare a celebrului serial și care filmează în această perioadă cel de-al doilea sezon, a emis la rândul său un comunicat de presă.

„Noi, cei de la postul TNT, suntem profund întristați de vestea morții lui Larry Hagman. A fost un om minunat și un actor extrem de talentat. Vom fi întotdeauna recunoscători faptului că o întreagă generație nouă de telespectatori a ajuns să îl cunoască și să îl aprecieze pe Larry prin intermediul rolului J.R. Ewing. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă acum către familia sa, în acele clipe grele”, se arată în comunicat.

Larry Hagman, care și-a reluat rolul magnatului J.R. Ewing în această continuare a serialului „Dallas”, avea 81 de ani. Moartea lui i-a determinat pe câțiva actori de renume, precum Peter Fonda și William Shatner, pe actrița și cântăreața Vanessa Williams, dar și pe producătorii unor show-uri TV care se bucură de o mare audiență în Statele Unite precum „Dancing with the Stars” și „Real Housewives”, să împărtășească cu publicul amintirile pe care le au despre Hagman prin intermediul unor mesaje postate pe Twitter.

Peter Fonda: „Odihnește-te în pace, dragul și bunul meu prieten, fratele meu. Ai adus atât de multă bucurie și amuzament în viețile tuturor și într-a mea. Vei rămâne pentru totdeauna în inima mea”.

William Shatner: „Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă spre familia lui Larry Hagman”.

Vanessa Williams: „Odihnește-te în pace, Larry Hagman, un om uluitor de fermecător”.

BD Wong: „Dragul meu Larry Hagman, îți mulțumesc pentru toate aceste clipe minunate. Ai fost bun. Odihna veșnică îți este asigurată”.

Tony Dovolani: „Odihnește-te în pace, Larry Hagman. Am crescut urmărind serialul Dallas și tu m-ai făcut să mă gândesc la genialitate”.

Holly Robinson Peete: „Odihnește-te în pace, Larry Hagman. Ai lăsat în urmă o moștenire senzațională în televiziune”.

Michael Strahan: „Odihnește-te în pace, Larry Hagman! Cu siguranță mi-ai marcat copilăria”.

David Morrissey: „Odihnește-te în pace, Larry Hagman. JR a fost unul dintre cele mai mari personaje de televiziune din toate timpurile”.

Piers Morgan: „Sunt foarte întristat de vestea morții lui Larry Hagman. Personajul său, J.R. Ewing, a fost cel mai bun personaj negativ dintre toate rolurile de televiziune. A fost un actor minunat. Odihnește-te în pace, tu, cel mai mare personaj TV din toate timpurile”.

Dominic Monaghan: „Larry Hagman a murit. A făcut unul dintre cele mai mari roluri din istoria televiziunii”.

Caroline Manzo: „Sunt tristă, după ce am aflat că Larry Hagman a murit. A fost un adorabil colonel Nelson și un minunat ticălos JR”.

Donald Driver: „Adoram să mă uit la Dallas. Astăzi, am pierdut cu toții un mare om. Odihnește-te în pace, Larry Hagman!”.

La rândul ei, actrița Barbara Eden, alături de care Larry Hagman a jucat în anii ’60 în sitcomul „I Dream Of Jeannie” un rol care l-a propulsat în rândul actorilor de prim rang din industria americană de televiziune, a postat vineri seară, pe Facebook, un comunicat.

„Nici acum nu pot să exprim pe deplin șocul și impactul pe care l-a avut asupra mea știrea despre moartea lui Larry Hagman. Îmi amintesc și acum prima zi alături de el, pe plaja Zuma Beach, într-o zi foarte geroasă. Din acea zi și pentru alți cinci ani care au urmat, Larry a fost sufletul multor momente amuzante, sălbatice, șocante și, retrospectiv, memorabile, care vor rămâne pentru totdeauna în inima mea”, a declarat actrița americană.

Barbara Eden, care a interpretat rolul Jeannie, alături de Larry Hagman, interpretul personajului Anthony Nelson, în acest sitcom difuzat în perioada 1965-1970, spune că reluase în ultimii ani legătura cu Hagman și că îi este recunoscătoare pentru momentele minunate petrecute împreună.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru că în ultimul an am putut să fiu alături de el în diverse ocazii. La revedere, Larry. Nu a existat nimeni ca tine în trecut și nu va mai exista niciodată cineva ca tine în viitor”, a adăugat Barbara Eden.

Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul „Dallas”, a murit vineri, la Medical City Dallas Hospital, la vârsta de 81 de ani, în urma unor complicații provocate de cancerul la ficat de care suferea de peste 20 de ani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Șeful mașinăriei de propagandă din Coreea de Nord a murit