A omorât o familie întreagă, printre care și două copile, când avea doar 19 ani. Care au fost ultimele sale cuvinte înainte de execuție

A omorât o familie întreagă, printre care și două copile, când avea doar 19 ani. Care au fost ultimele sale cuvinte înainte de execuție
Publicat: 17/05/2019, 16:58

Michael Brandon Samra a fost executat prin injecție letală după ce în urmă cu 22 de ani a ucis o familie întreagă. Criminalul nu a cerut o ultimă masă și nici nu a avut vreo solicitare specială înainte de execuție, scrie Daily Mail.

Atunci când a fost întrebat dacă dorește să spună ceva în mod special, Michael a zâmbit gardianului. Ultimele sale cuvinte i-a uimit pe cei prezenți pentru că a fost o rugăciune: „Vreau să-i mulțumesc lui Iisus pentru tot ce a făcut pentru mine. Mulțumesc pentru mila ta, Iisuse. Amin!”

Din cauza unui dispute legate de o camionetă, condamnatul, împreună cu prietenul lui Mark Duke i-au ucis, în 1997, pe tatăl lui Duke, iubita acestuia și cele două fete ale cuplului.

Randy Duke a fost împușcat în cap, iar prietena lui a fost împușcată de mai multe ori în timp ce încerca să fugă cu una dintre fetițe. Copilele de 6 și 7 ani au fost găsite de polițiști cu gâturile tăiate.

Crima a fost pusă la cale de Mark Duke, și el condamnat la moarte, dar sentința în cazul său a fost schimbată pentru că avea 16 ani când a plănuit să-și ucidă tatăl pentru că acesta nu-l lăsa să folosească mașina. Bărbatul executat avea 19 ani când au avut loc crimele.

Nicio rudă de-a lui Michael nu vrut să asiste la execuție.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase