A primit o nouă slujbă și a scăpat de amendă. Un tânăr care conducea cu permisul suspendat s-a întâlnit cu cel mai sufletist polițist

A primit o nouă slujbă și a scăpat de amendă. Un tânăr care conducea cu permisul suspendat s-a întâlnit cu cel mai sufletist polițist
Publicat: 19/04/2019, 14:53

Un bărbat din Illinois are două motive să se simtă norocos după ce a fost tras pe dreapta în drum spre un interviu de angajare: nu a primit amendă și a obținut și slujba, scrie CNN

Ka’Shawn Baldwin a fost tras pe dreapta miercuri, în Cahokia, Illinois, pentru că polițistul a remarcat că avea plăcuțele expirate. După ce l-a oprit, omul legii și-a dat sema că șoferul conducea cu permisul suspendat și mașina nu-i aparținea.

Bărbatul i-a explicat șoferului că era disperat pentru că trebuia să ajungă urgent la un interviu de angajare și cea mai rapidă soluție a fost aceea de a îmrumuta o mașină de la un prieten.

„Am crezut că până aici mi-a fost. Mă gândeam că o să pierd interviul și o să îmi fie remorcată și mașina care nici măcar nu era a mea, a povestit tânărul.

Dar polițistul s-a dovedit a fi milos. Roger Gemoules, este un ofițer care are grijă de paza liceului din Cahokia. Pentru că elevii erau în vacanța de primăvară, polițistul se afla în patrulare.

„Șoferul a fost foarte respectuos, când l-am tras pe dreapta. Am simțit că își dorea foarte mult să ajungă la interviu”, a povestit polițistul.

Polițistul l-a îndrumat pe Baldwin să-și parcheze mașina într-un loc sigur și apoi l-a dus cu mașina de poliție la interviu.

„Am întârziat câteva minute, dar a fost în regulă. M-au angajat”, a declarat tânărul.

Primarul din Cahokia a aflat povestea și i-a mulțumit polițistului pentru gestul său: Sunt foarte mândru de ofițerul Gemoules și de hotărârea de a-l ajuta pe acest tânăr.”, a spus primarul.

Baldwin are acum un loc de muncă și speră că va fi capabil să câștige destui bani pentru a-și primi permisul de conducere înapoi.

Dar până atunci va călători cu autobuzul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase