A vrut să trimită un SMS de pe telefonul soției, dar a făcut o descoperire uluitoare. „Mi se face greață, dar încerc să fiu tare”

A vrut să trimită un SMS de pe telefonul soției, dar a făcut o descoperire uluitoare. „Mi se face greață, dar încerc să fiu tare

Un utilizator al site-ului Reddit a reușit să capteze, zilele trecute, atenția internauților după ce a povestit cum a descoperit că soția lui îl înșală. Bărbatul a postat mesaje trei zile la rând, dezvăluind fiecare etapă parcursă în încercarea de a afla cu certitudine dacă partenera sa era sau nu infidelă, relatează Huffington Post.

Inițial, acesta a explicat că el și Jenny, cea alături de care credea că-și va petrece întreaga viață, s-au cunoscut la absolvirea facultății, pe când aveau 22 de ani. S-au căsătorit în urmă cu opt ani și întotdeauna au fost foarte deschiși unul cu celălalt.

În urmă cu câteva zile, însă, când a vrut să trimită un SMS de pe telefonul soției sale, care dormea în momentul respectiv, bărbatul a făcut o descoperire uluitoare. În lista ultimelor mesaje primite de aceasta erau și unele ale cărui expeditor era un anume Zack. Curios, bărbatul le-a citit.

„Spre oroarea mea, erau discuții explicite cu teme sexuale, în care el îi spunea ce voia să-i facă lui Jenny data viitoare. (…) Am derulat discuția și am găsit și numeroase fotografii în care apăreau goi amândoi. Cele mai multe dintre ele apăreau între orele 01.00 și 00.40 (de obicei, eu dorm atunci), așa că mi-am dat seama că ea încerca să ascundă totul de mine”, a povestit bărbatul. „Am realizat că soția mea este infidelă. Într-o clipă am realizat că acesta este sfârșitul mariajului nostru. Toate momentele noastre fericite, călătoriile și nopțile noastre romantice probabil că nu au însemnat nimic pentru ea”, a mai scris el.

Această postare a adunat imediat sute de comentarii, internauții sfătuindu-l pe bărbat ce să facă mai departe: a angajat un avocat pentru divorț, dar și un detectiv privat care să o urmărească pe femeie. Așadar, în ziua în care Jenny spusese că petrece o zi în oraș „cu fetele”, de fapt, avea să se întâlnească cu Zack. Totul a fost atent urmărit de detectiv, în vreme ce bărbatul a dat în vileag totul, în continuare, pe Reddit.

„Gândul că soția mea face sex cu un alt bărbat îmi face greață, dar încerc să fiu tare”, a scris el în timp ce soția lui și amantul ei își dăduseră întâlnire la un hotel. În același loc se aflau și cumnata bărbatului, care, de asemenea, îi era infidelă soțului ei.

Așadar, cei doi frați au mers împreună să-și confrunte partenerele de viață: „Din câte am aflat, Jenny făcuse sex, Carly (cumnata bărbatului n. red) încă nu, dar urma să o facă. Nici nu știu ce să mai cred. Jenny a vrut să mă îmbărțișeze și a început să plângă la pieptul meu, distrugându-mi cămașa. Carly a plâns, dar nu s-a apropiat de soțul ei”, a relatat bărbatul.

„Fratele meu avea pe chip o expresie de ușurare, dar era destul de nervos. Le-a reproșat timp de vreo 15 minute că ne-au mințit, apoi le-a spus amândurora că ne-au rănit foarte tare. Au plâns foarte mult. Eu ram furios. Am crezut că ceea ce aveam noi era minunat, ea nu mi-a dat niciodată vreun semn că ar vrea să se vadă și cu alți oameni. Am întrebat-o de cât timp face asta și cum s-a întâlnit cu Zack, dar nu mi-a răspuns nimic. După câteva minute în care a continuat să plângă, mi-a spus că l-a cunoscut în urmă cu câteva săptămâni și că tot atunci au și făcut sex pentru prima dată. Am fpst devastat, dar am înțeles că ea asta își dorea. Sigur, s-a jucat cu sentimentele mele, dar ea nu este o persoană care vrea să se implice și cu sufletul. Vrea doar să se culce cu oricine îi place, iar asta e ok… Dar nu se va așa ceva cât timp noi duntem împreună, așa că acum voi continua cu procesul de divorț”, a încheiat el.

În vreme ce majoritatea internauților l-au încurajat pe bărbat, alții s-au arătat ușor suspicioși, întrebându-se dacă nu cumva întreaga poveste a fost inventată.

„Dacă încă mai credeți că tot ce am spus este o minciună, duceți-vă dracu”, nu am nevoie de tâmpeniile voastre acum când trec prin perioada aceasta dificilă”, a fost răspunsul bărbatului înșelat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Marea Britanie a intrat într-o recesiune „superficială”