A vrut să trimită un SMS de pe telefonul soției, dar a făcut o descoperire uluitoare. „Mi se face greață, dar încerc să fiu tare”

A vrut să trimită un SMS de pe telefonul soției, dar a făcut o descoperire uluitoare. „Mi se face greață, dar încerc să fiu tare
Publicat: 23/01/2015, 13:39

Un utilizator al site-ului Reddit a reușit să capteze, zilele trecute, atenția internauților după ce a povestit cum a descoperit că soția lui îl înșală. Bărbatul a postat mesaje trei zile la rând, dezvăluind fiecare etapă parcursă în încercarea de a afla cu certitudine dacă partenera sa era sau nu infidelă, relatează Huffington Post.

Inițial, acesta a explicat că el și Jenny, cea alături de care credea că-și va petrece întreaga viață, s-au cunoscut la absolvirea facultății, pe când aveau 22 de ani. S-au căsătorit în urmă cu opt ani și întotdeauna au fost foarte deschiși unul cu celălalt.

În urmă cu câteva zile, însă, când a vrut să trimită un SMS de pe telefonul soției sale, care dormea în momentul respectiv, bărbatul a făcut o descoperire uluitoare. În lista ultimelor mesaje primite de aceasta erau și unele ale cărui expeditor era un anume Zack. Curios, bărbatul le-a citit.

„Spre oroarea mea, erau discuții explicite cu teme sexuale, în care el îi spunea ce voia să-i facă lui Jenny data viitoare. (…) Am derulat discuția și am găsit și numeroase fotografii în care apăreau goi amândoi. Cele mai multe dintre ele apăreau între orele 01.00 și 00.40 (de obicei, eu dorm atunci), așa că mi-am dat seama că ea încerca să ascundă totul de mine”, a povestit bărbatul. „Am realizat că soția mea este infidelă. Într-o clipă am realizat că acesta este sfârșitul mariajului nostru. Toate momentele noastre fericite, călătoriile și nopțile noastre romantice probabil că nu au însemnat nimic pentru ea”, a mai scris el.

Această postare a adunat imediat sute de comentarii, internauții sfătuindu-l pe bărbat ce să facă mai departe: a angajat un avocat pentru divorț, dar și un detectiv privat care să o urmărească pe femeie. Așadar, în ziua în care Jenny spusese că petrece o zi în oraș „cu fetele”, de fapt, avea să se întâlnească cu Zack. Totul a fost atent urmărit de detectiv, în vreme ce bărbatul a dat în vileag totul, în continuare, pe Reddit.

„Gândul că soția mea face sex cu un alt bărbat îmi face greață, dar încerc să fiu tare”, a scris el în timp ce soția lui și amantul ei își dăduseră întâlnire la un hotel. În același loc se aflau și cumnata bărbatului, care, de asemenea, îi era infidelă soțului ei.

Așadar, cei doi frați au mers împreună să-și confrunte partenerele de viață: „Din câte am aflat, Jenny făcuse sex, Carly (cumnata bărbatului n. red) încă nu, dar urma să o facă. Nici nu știu ce să mai cred. Jenny a vrut să mă îmbărțișeze și a început să plângă la pieptul meu, distrugându-mi cămașa. Carly a plâns, dar nu s-a apropiat de soțul ei”, a relatat bărbatul.

„Fratele meu avea pe chip o expresie de ușurare, dar era destul de nervos. Le-a reproșat timp de vreo 15 minute că ne-au mințit, apoi le-a spus amândurora că ne-au rănit foarte tare. Au plâns foarte mult. Eu ram furios. Am crezut că ceea ce aveam noi era minunat, ea nu mi-a dat niciodată vreun semn că ar vrea să se vadă și cu alți oameni. Am întrebat-o de cât timp face asta și cum s-a întâlnit cu Zack, dar nu mi-a răspuns nimic. După câteva minute în care a continuat să plângă, mi-a spus că l-a cunoscut în urmă cu câteva săptămâni și că tot atunci au și făcut sex pentru prima dată. Am fpst devastat, dar am înțeles că ea asta își dorea. Sigur, s-a jucat cu sentimentele mele, dar ea nu este o persoană care vrea să se implice și cu sufletul. Vrea doar să se culce cu oricine îi place, iar asta e ok… Dar nu se va așa ceva cât timp noi duntem împreună, așa că acum voi continua cu procesul de divorț”, a încheiat el.

În vreme ce majoritatea internauților l-au încurajat pe bărbat, alții s-au arătat ușor suspicioși, întrebându-se dacă nu cumva întreaga poveste a fost inventată.

„Dacă încă mai credeți că tot ce am spus este o minciună, duceți-vă dracu”, nu am nevoie de tâmpeniile voastre acum când trec prin perioada aceasta dificilă”, a fost răspunsul bărbatului înșelat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
BREAKING NEWS. Nicoleta Luciu va părăsi domiciliul conjugal și pleacă din România cu copiii
FOTO. Imagini incendiare cu Denise, iubita fiului lui Cristi Borcea! Cât de bine arată tânăra
VIDEO "O bag în cimitir, îi dau foc la casă". O femeie a oprit un...
Persoanele cele mai fascinante au această grupă de sânge. Ce spune despre tine grupa de...
Adrian a pariat pe o afacere cu cireşe şi speră la un profit frumos. Va...
Manchester City s-a calificat în finala Champions League. Finala va avea loc pe 10 iunie,...
UniCredit Leasing vinde un BMW X1 din 2017. SUV-ul se apropie de 180.000 de km
Rusalii 2023. Ce se face și ce nu se face în prima zi de Rusalii?...
Cauza decesului lui Cristian, românul care s-a stins din viață dramatic la doar 39 de...
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
Austria produce încă un mare scandal la graniţele Europei, blocând circulaţia camioanelor pe continent. România...
1.160 de lei amendă pentru șoferii care nu respectă această regulă. Mii de români nu...
GREȘEALA făcută de toți BĂRBAȚII când URINEAZĂ! Este GREȘIT SĂ...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Informația momentului pentru cei NĂSCUȚI ÎNAINTE DE 1978! Anunțul a fost făcut chiar acum: Au...
Ce este curățarea suedeză a morții. Cum te poate ajuta metoda să elimini stresul
Cât fac 9X9? O fetiță a ȘOCAT toată școală cu răspunsul ei! Vezi ce a...
Te cunosc de undeva! 3 iunie 2023. Ținuta purtată de Andreea Bălan a surprins pe...