Accident mortal în Los Angeles. SUV-ul unui cunoscut actor a fost spulberat de un Ferrari

Publicat: 14/02/2018, 15:23
Actualizat: 15/02/2018, 07:27

Jeff Fisher, reprezentantul poliției din Los Angeles, a declarat că Haas era pasager într-un Ferrari, care a lovit un SUV BMW în cartierul Pacific Palisades.

Fisher a precizat că șoferul Ferrari-ului implicat în tragedia de marți seară a murit. Haas se simte „bine”, a precizat omul legii, în timp ce doi dintre pasagerii BMW-ului au fost spitalizați cu răni grave.

Poliția a anunțat că actorul Luke Wilson se afla în SUV-ul spulberat de Ferrari, dar a scăpat nevătămat. La rândul său, Haas se afla în Pacific Palisades pentru a participa la un turneu de golf, scrie cbsnews.com.

Luke Wilson este cunoscut pentru rolurile sale din „O familie genială”, „Blonda de la drept”, „Îngerii lui Charlie”, „Un știrist legendar: Ron Burgundy”, „All we had” și „Dear Eleanor”.

foto: Actorul Luke Wilson – captură YouTube

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult