Această tânără a cunoscut un bărbat pe Tinder și a decis că vrea mai mult. Lucrurile au scăpat tragic de sub control chiar la prima întâlnire

Această tânără a cunoscut un bărbat pe Tinder și a decis că vrea mai mult. Lucrurile au scăpat tragic de sub control chiar la prima întâlnire
Publicat: 13/10/2016, 20:24

Gable Tostee, un australian care este acuzat de uciderea turistei neozeelandeze, Warriena Wright, cu care își stabilise o întâlnire, pe Tinder, a fost înregistrat în timp ce o amenința pe aceasta că o strânge de gât, în apartamentul său situat la etajul 14, la scurt timp după ce femeia a murit.

Pe înregistrarea care a fost găsită în telefonul lui Tostee se poate auzi cum bărbatul îi spune victimei că este norocoasă că nu a aruncat-o peste balcon. „Nu o să îmi iei averea. O să pleci”, i-a mai spus acesta.

Cei doi se cunoscuseră în urmă cu șase zile prin intermediul aplicației Tinder și stabiliseră să se vadă la un magazin, într-un district aglomerat, cunoscut pentru cluburile de noapte, în apropiere de apartamentul lui Tostee, în Surfers Paradise, o destinație populară pentru plaja sa. După ce s-au întâlnit, aceștia s-au dus să cumpere bere înainte de a reveni în apartamentul lui Tostee, unde au fost înregistrați în timp ce vorbeau despre Dumnezeu, ninja și filmul Forrest Gump.

Glen Cash, procurorul, a declarat în fața magistraților Curții Supreme din Brisbane că cei doi consumaseră alcool și întreținuseră acte sexuale înainte de producerea incidentului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase