Actor din „Seinfeld”, sfâșiat de vulturi. Cadavrul dezbrăcat a fost găsit pe marginea unui drum părăsit

Redactor:
Gandul
Cadavrul actorului Charles Levin, din serialul „Seinfeld", a fost „parțial sfâșiat de vulturi", după ce a murit în urma căderii într-o râpă adâncă de zece metri.

Levin a fost găsit mort în 13 iulie, în apropierea unui drum părăsit, după ce fiul lui, Jesse, îl dăduse dispărut, în data de 28 iunie, scrie Independent. Potrivit Departamentului de Siguranță Publică din Grant Pass, cadavrul dezbrăcat al actorului a fost găsit între doi copaci, după căderea fatală.

Raportul legiștilor, citat de Daily Mail, arată că trupul actorului a fost „parțial devorat de vulturi”. Se pare că Levin, în vârstă de 70 de ani, s-a rătăcit în timp ce conducea pe un drum necunoscut. Câinele lui a fost găsit decedat în mașina starului din „Seinfeld”.

Decesul său a fost considerat un accident. Levin a apărut într-un episod din 1993 al sitcom-ului de comedie „Seinfeld”.

Personajul lui, un bărbat care face circumcizii sub incidența legii evreiești, a devenit memorabil, după ce i-a tăiat degetul personajului principal. Actorul a mai jucat în filmele lui Woody Allen, „Annie Hall” și „Manhattan”. De asemenea, Charles Levin a mai apărut în filmele „The Twilight Zone” și „Night Court”.

Inchide