Actorii și regizorul „#selfie69″, la avanpremiera de la Brașov

Actorii și regizorul „#selfie69, la avanpremiera de la Brașov

Sala cinematografului One din Mall Coresi a fost arhiplină, spectatorii fiind în mare parte tineri, care au avut ocazia să vadă în premieră cea de-a doua parte a poveștii cu cel mai mare succes românesc de box-office în 2014.

„Cred că #selfie69 are toate șansele să aibă succes pentru că ne-am dat toată silința să fie un produs mai bun, actorii sunt de o performanță care sunt sigură că va fi un exemplu pentru toți ceilalți actori și celelalte filme și, da, cred că o să aibă un mai mare succes descât #selfie 1 pentru că deja publicul a prins un pic de curaj că se poate merge la un film românesc și că există comedii românești de calitate”, a spus regizorul filmului, Cristina Iacob.

Ea a afirmat că nu știe dacă se mai identifică cu generația prezentată în film.

„Mama mă întreba: «Măi mamă, tu ce fel de filme faci? #selfie69, urmează un alt film tot cu o denumire obraznică» și i-am spus că mai am puțin până la 30 de ani să îmi fac de cap și, apoi, mă mai gândesc dacă mai fac filme pentru tineri sau nu. Eu cred că la acest film părinții au acces doar cu acordul copiilor. Cred că acest film arată care sunt relațiile dintre cele două generații și totodată reușește să le unească”, a mai spus ea.

Filmul a fost deja selecționat și a rulat, săptămâna trecută, la Festivalul de Film de la Montreal din Quebec.

„M-am bucurat că #selfie1 a fost continuat și că am avut cumva ocazia să descopăr niște laturi noi ale personajului meu, Bogdan sau Brain, cum îi spun prietenii. Este un personaj romantic, care ajunge să locuiască cu prietena lui și ajung la discuția aceea despre căsătorie și de acolo lucrurile se complică un pic. Am pus foarte mult de la mine în acest personaj, iar numele Budișteanu a fost împrumutat de la un personaj real, unul dintre cei mai deștepți tineri informaticieni, programator din România și, pe această cale, vreau să-i mujlțumesc”, a spus Alex Călin, actor liber profesionist la mai multe teatre, printre care la Teatrul Național București și Teatrul Bulandra.

Supradoză de comedie, #selfie69 intră pe marile ecrane din toată țara, din 16 septembrie. Actorii Vlad Logigan, Flavia Hojda, Sali Levent, Olimpia Melinte și Alex Călin, au fost prezenți duminică searala întâlnirea cu publicul de la Cinema One, fiind aplaudați la scenă deschisă la finalul filmului.

#selfie69. It”s a fucking love story este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 și va fi lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.

„După aventura din #selfie, de dinainte de bacalaureat, #selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea… Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei grații bune și nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma unui pariu total «prăjit», ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marită prima în trei zile?! Așa că, plecate-de- acasă, atât la propriu cât și la figurat, ele caută cu înverșunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii și tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se așteptau!”, au precizat organizatorii.

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huțuleac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan. Loredana Groza, Antonia,Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. #selfie69 este produs și distribuit de Zazu Film.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...