Actorul Alec Baldwin a agresat un fotograf

Actorul Alec Baldwin a agresat un fotograf
Publicat: 28/08/2013, 17:10
Actualizat: 26/03/2019, 00:08

Actorul Alec Baldwin a agresat, marți după-amiază, un fotograf care îl urmărea și încerca în mod insistent să îi facă fotografii soției starului, Hilaria, informează huffingtonpost.com.

Potrivit sursei citate, Alec Baldwin nu a fost niciodată un fan al paparazzilor. Iar, marți după-amiază, un paparazzo a resimțit pe propria piele furia lui Alec Baldwin, după ce a încercat să îi facă fotografii actorului și soției sale, Hilaria, la câteva zile după ce aceasta a născut o fetiță.

Incidentul s-a întâmplat în Greenwich Village din New York. Cuplul se plimba în momentul în care a fost acostat de mai mulți fotografi, aceștia încercând să o fotografieze pe soția actorului la câteva zile după ce aceasta a născut. O sursă a declarat că unul dintre fotografi a fost foarte insistent și „chiar a hărțuit-o” pe Hilaria, urmărind-o într-un magazin. Apoi, Baldwin l-a prins pe fotograf și l-a împins într-o mașină parcată, în timp ce ceilalți paparazzi au surprins în imagini întregul incident.

Potrivit New York Daily News, fotograful a chemat poliția, care s-a deplasat la fața locului. Nicio plângere însă nu a fost depusă în urma acestui incident, după cum a declarat un reprezentat al poliției din New York pentru TMZ.

Actorul Alec Baldwin a devenit tată pentru a doua oară, soția lui, Hilaria, dând naștere unei fetițe, vineri, la spitalul Mount Sinai din New York. Fetița cuplului a primit numele Carmen Gabriela. Fetița este primul copil al cuplului, Alec Baldwin având o fată de 17 ani cu fosta lui soție, Kim Basinger.

Alec Baldwin, în vârstă de 54 de ani, s-a căsătorit cu Hilaria Thomas, instructor de yoga, care este cu 26 de ani mai tânără, în iulie 2012, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată la New York.

Alec Baldwin a fost căsătorit între anii 1993 și 2002 cu actrița Kim Basinger, cu care are o fiică, Ireland, născută în 1995.

Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru frați Baldwin, fiind de două ori premiat cu Emmy și de trei ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul „30 Rock”.

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru și în filme dramatice precum „Ghinionistul/ The Cooler” (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar”. Alec Baldwin este, totodată, și un cunoscut activist politic, deși Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice fierbinți. Actorul american a demonstrat că este talentat și în roluri comice, precum cel din serialul de televiziune „30 Rock”, și a prezentat „Saturday Night Live”, o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul „E tare complicat!/ It’s Complicated”, alături de Meryl Streep și Steve Martin.