Actorul Alec Baldwin a devenit din nou tată

Actorul Alec Baldwin a devenit din nou tată
Publicat: 24/08/2013, 14:05
Actualizat: 02/02/2019, 07:33

Actorul Alec Baldwin a devenit tată pentru a doua oară, soția lui, Hilaria, dând naștere unei fetițe, vineri, la spitalul Mount Sinai din New York, informează contactmusic.com.

Fetița cuplului a primit numele Carmen Gabriela. Soția actorului a declarat, într-un comunicat de presă, că nou-născuta este „absolut perfectă”.

Fetița este primul copil al cuplului, Alec Baldwin având o fată de 17 ani cu fosta lui soție, Kim Basinger.

Alec Baldwin, în vârstă de 54 de ani, s-a căsătorit cu Hilaria Thomas, instructor de yoga, care este cu 26 de ani mai tânără, în iulie 2012, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată la New York.

Alec Baldwin a fost căsătorit între anii 1993 și 2002 cu actrița Kim Basinger, cu care are o fiică, Ireland, născută în 1995.

Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru frați Baldwin, fiind de două ori premiat cu Emmy și de trei ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul „30 Rock”.

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru și în filme dramatice precum „Ghinionistul/ The Cooler” (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar”. Alec Baldwin este, totodată, și un cunoscut activist politic, deși Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice fierbinți. Actorul american a demonstrat că este talentat și în roluri comice, precum cel din serialul de televiziune „30 Rock”, și a prezentat „Saturday Night Live”, o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul „E tare complicat!/ It’s Complicated”, alături de Meryl Streep și Steve Martin.