Actorul Alec Baldwin va publica o nouă carte de memorii în 2016

Actorul Alec Baldwin va publica o nouă carte de memorii în 2016
Publicat: 23/01/2015, 17:24
Actualizat: 07/11/2019, 20:37

Cartea autobiografică va fi intitulată „Nevertheless” și va acoperi subiecte precum copilăria actorului, perioada petrecută pe platourile de filmare a serialului „30 Rock”, povești despre „succese și eșecuri, căsnicie, divorț” și „comentarii despre mass media și politică”, potrivit declarațiilor editorilor.

„Alec Baldwin este un talent uriaș capabil de o gamă largă de expresii artistice, iar viața sa a fost până acum oricum, dar nu plicticoasă. În această carte va vorbi despre familie, iubite, prieteni și dușmani, va lupta cu problemele sale din trecut, va retrăi succesele și eșecurile carierei sale și va fi foarte sincer referitor la viața sa. Această biografie va fi amuzantă, ocazional combativă, emoționantă și, în mod clar, va fi o plăcere pentru cititori”, a declarat Jonathan Burnham, director editorial la HarperCollins.

Alec Bldwin, în vârstă de 56 de ani, a mai lansat o carte de memorii în 2008, intitulată „A Promise to Ourselves: A Journey Through Fatherhood and Divorce”, în care a vorbit despre lupta de șapte ani cu fosta sa soție, Kim Basinger, de a rămâne o parte importantă din viața fiicei sale.

Acea carte a fost scrisă de Mark Tabb, sub coordonarea actorului, iar noua autobiografie va fi scrisă chiar de Alec Baldwin.

Actorul va deveni anul acesta tată pentru a treia oară, soția sa, Hilaria Thomas, fiind însărcinată, după cum a anunțat cuplul pe 1 ianuarie. Baldwin și Hilaria Thomas s-au căsătorit în 2012 și mai au o fetiță. Actorul mai are o fiică, în vârstă de 19 ani, cu Kim Basinger.

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru și în filme dramatice precum „Ghinionistul/ The Cooler” (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar”. Alec Baldwin este, totodată, și un cunoscut activist politic, deși Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice sensibile. Actorul american a demonstrat că este talentat și în roluri comice precum cel din serialul de televiziune „30 Rock”, și a prezentat „Saturday Night Live”, o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite ale Americii.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul „E tare complicat!/ It’s Complicated”, alături de Meryl Streep și Steve Martin. Recent, a jucat alături de Cate Blanchett în „Blue Jasmine” (2013), regizat de Woody Allen, cu care a mai colaborat pentru filmul „Din dragoste pentru Roma” (2012).