• Publicat:
Magazin

Actorul Bogdan Iancu, protagonistul comediei „OH, RAMONA!”, a povestit cum a făcut DRAGOSTE PE PLAJĂ la 15 ani

Actorul Bogdan Iancu, protagonistul comediei „OH, RAMONA!”, a povestit cum a făcut DRAGOSTE PE PLAJĂ la 15 ani
"Oh, Ramona!" Bogdan Iancu recunoaște că a făcut dragoste pe plajă în Vama Veche cu câteva luni înainte să împlinească 16 ani. Vezi cum s-a întâmplat totul

„A fost greu, dar mă uitam la film și vedeam secvențele și evident că mă gândeam la ce a fost în spate și cum ne-am pregătit pentru secvențele astea. Și îmi aminteam doar lucruri bune”, a povestit Bogdan Iancu despre impresia pe care i-a lăsat-o prima vizionare a comediei.

La premiera de joi a comediei „Oh, Ramona!”, el va veni cu iubita și părinții.

„Ne-am dorit ca povestea să fie spusă cât mai multor oameni și cumva te limitezi în momentul în care este doar în română”, a explicat actorul faptul că „Oh, Ramona!” este vorbit în engleză. Iancu a explicat și faptul că nici în engleză și nici în germană nu este „rârâit”, ci graseiază doar atunci când pronunță în română.

„Cred că dacă ne-ar face o tipă ce se așteaptă de obicei de la noi, ne-am pierde. Gândește-te că ești într-un club, te simți bine, dansezi sau ce faci tu și vine la tine o gagică super-bună și îți spune: «Bogdan, tu și cu mine acum în baie, acum facem sex», aia zic, niciodată nu te duci… e ceva la mijloc aici…”, a explicat Andrei Ciobanu.

Cei doi au dezvăluit și momente neașteptate din interacțiunile lor cu sexul opus.

„Era vară, 2015. Am fost cu cortul în Vamă, nu aveam bani de cazare. Eram cu fata asta într-un cort, iubita mea de atunci, și pur și simplu s-a întâmplat. S-a întâmplat în cort și apoi am ieșit pe plajă pentru că știam eu un loc”, și-a amintit actorul. Fără să își dea seama tocmai îi povestea celui din fața sa cum a făcut dragoste când nu avea decât 15 ani. „Păi și tu, în loc să înveți la fizică la 15 ani…” l-a luat la întrebări Ciobanu.

„Eram la ziua mea și aveam o prietenă. Eu cu baia am mereu probleme în viață. Tot timpul se întâmplă lucruri rele cu băile. Aveam un prieten care avea piscină și a zis să îmi fac ziua la el. Avea o singură baie. După ce am intrat în piscină am vrut să merg la baie. Ușa era descuiată și când am intrat, era o fată, pe care nu o știam eu. Era în cabina de duș și făcea duș. Am zis «Scuză-mă!», ea a zis că nu e problemă. Cum am zis că fac pe mine… am întrebat dacă o deranjează și a zis că nu.

Mi-am făcut ce aveam de făcut și i-am cerut iar scuze și am dat să plec. Ea a zis, «Nu vrei să rămâi până termin și eu dușul?». Am zis «Ok», m-am așezat pe veceu și am vorbit cu ea. Nu am văzut nimic pentru că ea făcea duș după un geam mat. Și tipa a terminat dușul și a ieșit în sutien de după geam și exact atunci a intrat prietena mea din acel moment. Prietena mea a plecat, eu am mers după ea să îi spun că nu e ce pare, că eu am stat doar cu tipa aia să facă duș și în timp ce îi spuneam îmi dădeam seama cât de retard sună și m-a părăsit”, și-a amintit Andrei dintre poveștile pe care nu a mai apucat să le scrie în cartea sa.

Comedia „Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic „Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob. În viziunea și execuția regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără granițe geografice și lingvistice, pentru o generație care trăiește planetar experiențele irepetabile ale adolescenței.

Comedia, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams și Holly Horne în rolurile principale, va fi lansată oficial în România pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Biletele pentru proiecțiile în avanpremieră „Oh, Ramona” din 13 si 14 februarie pot fi cumparate de AICI.

Inchide