Adevărul din spatele reclamelor la absorbante: „M-ați mințit! Creatura blândă se transformă în fetița din Exorcistul”. VIDEO

Adevărul din spatele reclamelor la absorbante: „M-ați mințit! Creatura blândă se transformă în fetița din Exorcistul. VIDEO
Publicat: 19/10/2012, 09:35
Actualizat: 05/07/2016, 22:47

Firma de absorbante Bodyform din Marea Britanie a realizat un clip, devenit viral, în care răspunde unei critici venite pe Facebook, scrie thesun.co.uk.

Utilizatorul Richard Neill le-a scris celor de la Bodyform că înșală publicul prin reclamele lor, deoarece prezintă menstruația ca pe o „perioadă frumoasă în viața femeilor, în care acestea pot să meargă pe bicicletă, să se dea cu rolele și să danseze”. „Am început să îmi blestem penisul și să fiu invidios pe femei. Apoi, mi-am făcut o prietenă și am văzut că m-ați mințit. La ciclu, iubita mea se transformă dintr-o creatură blândă în fetița din filmul Exorcistul”, scrie Neill pe Facebook.

În urma acestui mesaj, Bodyform a decis să facă un clip în care să-i explice tânărului cum stă treaba. „Dragă Richard, e timpul să fim sinceri: te-am mințit și ne pare rău. Ce ai văzut tu în reclamele noastre nu este exact ceea ce se întâmplă, mersul pe bicicletă, rolele, călăria sunt metafore. Nu există un ciclu fericit, dar adevărul e că oamenii nu pot face față adevărului”, spune în clip o actriță care joacă rolul CEO-ului Bodyform.

„Din anii ”80 și până astăzi, am reușit să menținem această iluzie, dar tu, Richard, ne-ai deconspirat. Sper să ne poți ierta”, încheie cu ironie femeia, după care soarbe dintr-un pahar în care se află celebra substanță albastră folosită în reclamele la absorbante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase