Adrian Despot, solistul formației Vița de Vie, s-a accidentat la ski. Operat la Spitalul Militar

Adrian Despot, solistul formației Vița de Vie, s-a accidentat la ski. Operat la Spitalul Militar
Publicat: 10/01/2014, 17:39
Actualizat: 09/08/2019, 10:25

Adrian Despot, solistul formației Vița de Vie, s-a accidentat în timp ce se afla la ski în Bulgaria. Potrivit unui comunicat de presă transmis recent, artistul are o fractură la mâna dreaptă, care a necesitat o intervenție chirurgicală.

„Din ce mi-au explicat doctorii, riscul era pierderea parțială a mobilității mâinii drepte. Acesta este coșmarul oricărui chitarist”, a spus cântărețul după operația realizată la Spitalul militar din București.

Artistul în vârstă de 37 de ani a povestit că incidentul de pe pârtie s-a produs după ce a alunecat pe o piatră.

„Paradoxal, nu e foarte multă zăpadă în perioada asta a anului. Sunt multe pietre, în schimb. Am avut ghinionul să mă întâlnesc pe pârtie cu o piatră”, a explicat Adrian Despot.

Întrucât cântărețul va avea mâna imobilizată timp de șase săptămâni, după care va merge la mai multe ședințe de fizioterapie, turneul „Fenomental”, pe care trupa sa urma să-l înceapă pe 17 ianuarie, se amână cu peste o lună.

Astfel, primul concert va avea loc pe 21 februarie, la Pitești, iar ultimul este programat pentru 15 noiembrie, la Slatina.

Aflați mai multe informații despre concertele și spectacolele de teatru viitoare accesând pagina de Facebook UNDE MERGEM.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase