Afară e MAI SCUMP decât înăuntru! A comandat două espresso și două ape la o cafenea din Veneția și S-A SPERIAT de nota de plată

Afară e MAI SCUMP decât înăuntru! A comandat două espresso și două ape la o cafenea din Veneția și S-A SPERIAT de nota de plată
Publicat: 08/08/2018, 12:05

Nota de plată pentru două cafele espresso și două sticle de apă a fost înmânată unui client al Cafenelei Lavena din celebraPiață San Marco dinVeneția, Italia.

Juan Carlos Bustamente (62 de ani), a fost atât de indignat de nota de plată de 43 de euro pentru patru băuturi non-alcoolice, încât a împărtășit experiența sa pe rețelele de socializare, scrie Daily Mirror.

A fost taxat cu 11,50 euro pentru fiecare ceașcă de cafea și cu 10 euro pentru fiecare sticlă de apă. Caffe Lavena reprezintă însă una din destinațiile-cheie din Veneția, dar Bustamente nu s-a arătat impresionant de acest aspect și a criticat nota de plată prea mare.

„Nu știu ce credeți voi, dar 43 de euro pentru două cafele și două sticle de apă!?”, a exclamat omul pe rețelele de socializare.

„Este furt pe față – rușine!!!”, comentează Vincenzo Cuius Iuculano. La rândul său, reprezentantul Caffe Lavena a declarat că nu are ce să își reproșeze și clienții plătesc un preț PREMIUM pentru a se relaxa în Piața San Marco.

„Oamenii sunt iritați de nota de plată, pentru că nu ne ascultă când le spunem că ESTE MAI SCUMP să faci o consumație AFARĂ decât înăuntru. Nu fac altceva decât să se supere. Dacă vor o cafea, o pot lua de la bar cu 1,25 euro.Dacă vor să stea afară și să asculte orchestra, să admire turnul cu clopotniță și Basilica San Marco, vor plăti diferit pentru această experiență”.

Veneția atrage anual în medie 30 milioane de turiști.

foto: Facebook / Juan Carlos Bustamente

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase