Află totul despre #OhRamona! Vloggerițele Mimi și LikeCreața îl dezbracă de secrete pe actorul Bogdan Iancu

Redactor:
Departamentul Life
Află totul despre #OhRamona! Vloggerițele Mimi și LikeCreața îl dezbracă de secrete pe actorul Bogdan Iancu
"Oh, Ramona!", mai sunt trei săptămâni până la premieră. Urmăriți cum află vloggerițele Mimi și LikeCreața cele mai ascunse detalii despre noua comedie a Cristinei Iacob

„Ca și în film, sunt între două„, a bravat Bogdan Iancu, recunoscând că are emoții să vorbească despre film cu Mimi și cu LikeCreața.

„Nici nu zici că e românesc”, a spus LikeCreața după ce a văzut trailerul filmului. Cele două vloggerițe i-au cerut actorului să le identifice cu personajele din film: „S-a întâmplat la un moment dat cu o prietenă, a vrut să știe care este ea, Anemona sau Ramona din film, și nu a ieșit prea bine,” a ocolit Bogdan răspunsul.

„Prima dată a fost nu foarte de mult și a fost frumos”, a mărturisit Bogdan, când fetele au vrut să știe ce legătură are povestea lui Andrei, personajul pe care Bogdan Iancu îl interpretează în „Oh, Ramona!”, cu viața reală a actorului.

El a rezumat filmul în câteva fraze: „Avem un băiat, lui îi place de o fată. Ei nu îi place de el. Avem altă fată, băiatului îi place de ea și ei îi place de el, dar acum și primei fete începe să îi placă de el”.

„Mi s-a întâmplat de multe ori. Aproape de fiecare dată. Când mă place un băiat, mie nu îmi place de el, dar, când îi place de altcineva, începe și mie să îmi placă de el”, s-a recunoscut Mimi în povestea filmului „Oh, Raamona”.

„Hai să mergem, că noi nu avem ce căuta aici!” a glumit LikeCreața atunci când Mimi a povestit că primul ei sărut a fost la 12 ani, când le-a învățat pe șapte dintre prietenele ei să sărute.

„Nici nu a apărut filmul și deja ai multe fane”, i-a spus LikeCreața lui Bogdan, citind întrebările care erau trimise în direct de cele care urmăreau discuția.

„Și dacă sunteți singuri, ca mine, mergeți să vedeți filmul!”, a spus Mimi, atunci când Bogdan și LikeCreața au stabilit că biletele pentru „Oh, Ramona!” sunt cea mai bună idee de cadou pentru Sf.Valentin.

Mihaela Pantea este cunoscută ca Mimi de pe vlog și a plecat la 19 ani la Londra să își continue studiile. Pasionată de YouTube, și-a deschis propriul canal care acum este urmărit de mai bine de 700.000 de abonați.

LikeCreața este Cristina Lupu. Are 31 de ani, este din Tecuci și stă la București. Pe Instagram, este urmărită de peste 500.000 de fani.

Bogdan Iancu era licean când a jucat în „Oh, Ramona”. S-a născut la 7 noiembrie 1999 în București, iar primul contact cu industria media l-a avut la vârsta de 4 ani, când a filmat o reclamă la ciocolată. În 2009 a debutat în film cu un rol în „Ho, ho, ho!”. De atunci a mai jucat și în „Condamnat la viață/ A Farewell To Fools”, unde a jucat alături de Gerard Depardieu și Harvey Keitel.

Iată cum l-au descusut pe actor cele două vloggerițe:

Filmul este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic „Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob. În viziunea și execuția regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără granițe geografice și lingvistice, pentru o generație care trăiește planetar experiențele irepetabile ale adolescenței.

„Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală. Un băiat iubea o fată și apoi iubea două. În al doilea rând am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză și era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenții cărora ne adresăm sunt obișnuiți să vadă filme în engleză. (…) Atunci când m-am apucat să fac filme, imediat după facultate, eram mai aproape de vârsta adolescenței și mi s-a părut că pot să spun mai ușor poveștile cu care mă identific, cu lucrurile pe care le-am trăit”, spune Cristina Jacob, regizorul filmului.

Comedia „Oh, Ramona!” va fi lansată în cinematografele din toată țara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Inchide