Agresată de colegii săi, o tânără a ales să renunțe la balul de absolvire. Un singur mesaj pe Facebook a fost de ajuns pentru a-i îndeplini visul. VIDEO

Agresată de colegii săi, o tânără a ales să renunțe la balul de absolvire. Un singur mesaj pe Facebook a fost de ajuns pentru a-i îndeplini visul. VIDEO
Publicat: 11/08/2017, 12:27
Actualizat: 01/09/2017, 19:17

În urmă cu doi ani, Shannon a stat mai multe săptămâni în spital și, de atunci, colegii săi de clasă au început să facă glume pe seama sănătății sale. Situația a degenerat atât de rău încât Shannon s-a decis să nu meargă la balul său de absolvire, suferind în tăcere. Mama sa nu a dorit, însă, să lase lucrurile așa, prin urmare a postat pe internet poze cu Shannon, îmbrăcată în rochia pe care ar fi dorit să o poarte la bal. Pozele au devenit instant virale pe rețelele de socializare, atrăgând atenția atât prietenilor, cât și celor care nu o cunoșteau pe tânără.

„Dacă Shannon ar fi mers la bal, în această seară, ar fi purtat această rochie frumoasă. Mulțumită tratamentului la care a fost supusă, Shannon a hotărât să nu mai meargă. Pentru o fată care s-a confruntat cu atâtea greutăți în viață….este o tânără cu o minte și mai puternică”, a scris pe Facebook mama sa.

La scurt timp, sute de oameni s-au solidarizat și au planificat online să îi organizeze lui Sharon propriul său bal de absolvire, la care au fost invitați doar prietenii săi. Ceea ce Sharon nu va uita, cu siguranță, va fi modul în care a ajuns la bal, cu un convoi de 120 de motocicliști care au condus-o până la petrecere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase